Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a szülészet Tatabányán?

Milyen a szülészet Tatabányán?

Figyelt kérdés
Első baba lesz. Van valami "extra" dolog, amit kell vinni? Orvosok, ápolónők, szülésznők milyenek? Mire számíthatok? Köszi, 32 hetes
2009. febr. 19. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem missed AB-m volt csak ott, de nagyon nincs jó véleményem. Nem is voltam hajlandó ott szülni, pedig ott kellett volna. Ezért nem is írom le a tapasztalataimat.

Barátnőm viszont ott szült 5,5 hónapja, és azt mondta, h abszolút ki lehetett bírni. A csecsemősökről is jó véleménye volt, és a dokiról is, akinél szült. Ha jól tudom, semmi "extrát" nem kell vinni, csak a szokásosakat.

2009. febr. 19. 22:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sajnos nekem is volt ott missed ab, de akkor normálisak voltak.
2009. febr. 20. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Tatabányán szültem, az igaz már pár évvel ezelőtt, de maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Akkor éjszaka 4 baba született. Baba-Mama szobában voltunk, és ezt is mindenkinek csak ajánlani tudom.. Szóval Babára fel !!! :)
2009. febr. 20. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) :)
2009. febr. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!