Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetes vagyok, C1111-el...

40 hetes vagyok, C1111-el meddig húzhatom?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem soláig! Aludj amikor csak tudsz, mert akár ma éjjel megszülhetsz! 1 centire nyitva a méhszáj és 1 centire rövidült. Ez tök jó!

Könnyű szülést!

2009. febr. 19. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 napig húztam, de bármikor meglehet tényleg!

2009. febr. 19. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
VAlószínűleg nem sokáig. Pihenj (ha tudsz), bármikor megindulhat a szülésed. Gratulálok, és sok erőt kívánok neked a szüléshez:D
2009. febr. 19. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez önmagában nem jelent semmit.

Én a 38.héttől ezzel az értékkel léteztem. Doki meg hetente nyugtatott, hogy bármikor szülhetek:)

A 40+1 napon befeküdtem a kórházba.

Másnap OTT-m volt, ami semmivel nem vitt előrébb.

Köv. nap magzatvízet néztek.

Utána nap ismét OTT lett volna, de éjjel rendszeresen feszült a szemérem csontom. Megnézett a szülésznő, hívta a dokim, burkot repesztett és fél órán belül megszületett a kisfiam.

Semmi fájásom nem volt, NST nem mutatott semmit.

Drukk a gyors és könnyű szüléshez. Már nincs sok hátra, de hogy mennyi idő múlva szülsz, nem lehet előre tudni ebből az értékből.

2009. febr. 21. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!