Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kell a kórházba indulni?

Mikor kell a kórházba indulni?

Figyelt kérdés
39+1 hetes első babás kismami vagyok. 2 napja görcsöl folyamatosan a hasam, ha függőlegesen vagyok akkor néha erősebben. Olyan volt, mintha meg akarna jönni, éjszaka is többször felébredtem, de aztán elmúlt. Ma reggel azt hittem hasmenésem lesz, mert olyanok jönnek, mint a nagyon erős hascsikarás, de már voltam wc-n párszor és már nem tudok többet "produkálni". Nem érzek semmilyen rendszert a görcsök között, csak jönnek és mennek, bár a tegnapihoz képest erősebbek. A babám is csak néha mocorog. Ezek már rendes fájások, vagy az tényleg annyira egyértelmű, hogy tudni fogom? Külföldön élek és messze, egy másik városba kell mennem szülni, nem tudom mikor "riasszam a párom" és mikor érdemes hívnom a mentőt?
2009. febr. 19. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy ezek még csak jóslófájások

figyeld, hogy lesz-e rendszer a fájások között

ha messze van a kórház, akkor kb a 10 perces fájásoknál kell elindulnod (két görcsös fájás között 10 perc szünet)

nekem is volt, hogy azt hittem, hogy ez már az, de aztán elmúlt

még azt próbáld ki, hogy ha beleülsz egy kád meleg vízbe, akkor elmúlik-e - mert a jóslóknak el kell múlnia

2009. febr. 19. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Vagyis megerősítem!Igaza van hallgass rá!Minden jót nektek!
2009. febr. 19. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp figyeld a rendszerességet. ha rendszertelenül jönnek a görcsök, összehúzodások, az valószínü, hogy még nem az.... nekem a kislányomnál éjszaka jött rám, kb. 20 perces összehúzódásaim voltak, és rendszeresek. az a lényeg.
2009. febr. 20. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!