Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » János Kórházban mi van a baba...

János Kórházban mi van a baba csomagban amit szülés után adnak?

Figyelt kérdés
Vagy nem adnak semmit?:D Pelenkát vigyek majd be? Baba mellettünk fekszik,nem viszik el?
2009. febr. 19. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én az ajánlom hogy a pelenkázáshoz vigyél 5db pelust és popsi kémet, a csomagot én a szülést követően a 3dik nap kaptam meg, rengeteg reklám anyag van benne, 1-2db pelus, popsi krém, babaolaj, előke, popsi törlő, de ezekis ilyen termék minta, illetve kapsz mégegyet, amibe baba viz, pelus van. Amugy ha nem szeretnéd hogy éjjel nappal melleted legyen a pici akor minden vele kapcsolatos dolgot megcsinálnak vele a csecsemősők még pelusozni se kell. Ha sima szobába leszel és nem vip szobába akor meg vannak az időpontok hogy mikor hozhatod ki a kicsit, de általában szolnak. reggel 7től 9ig lehet szoptatni, majd visszakell vinni vizitre, majd olyan déltől lehet nálad folyamtosan és majd csak pancsira kell visszavinni ami 8tól 9ig van, és utána még egy órára ki lehet hozni, majd 10től csucsu. ha vip szobába vagy akor éjjel nappal nálad lehet, illetve ha pihenni akkarsz akor beviheted a csecsemő osztályra.
2009. febr. 19. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok. ami nagyon fontos a picinek: 1 cumis üveg de az se baj ha kettő és 3db textil pelus ezt kérni fogják.
2009. febr. 19. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Mennyibe van naponta a vip szoba?
2009. febr. 19. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Bocsi,de M.o.-on minden vip szobáért fizetni kell?

Ez érdekes,nálunk nem kell külön megfizetni ezeket(Szerbia)Pwdig itt állandóan melletted van a baba.

Tv,külön tussoló,wc minden szobában

2009. febr. 19. 16:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ezekért a szobákért fizetni kell,de én azt hittem mellettem van a baba 24-ből 24 órát.Nagyon sok kórházban már így van.És most nem vip szobákról beszélek.
2009. febr. 19. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Este cumisüvegből etetik a babákat, vagy miért kell,nem keverik össze máséval, s a textil pelust le kell adni a babával, vagy csak azért kérik hogy nálunk legyen büfizésnél?

Bocsi hogy bele kérdeztem

2009. febr. 19. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom estére tejet kell lefejni,ha abból etetik őket??
2009. febr. 20. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
este tápszerezik őket. a textil pelus neked 1-2 elég de lekell adni 2. de majd vissza kapod. itt s jánodba nagy hangsulyt fektetnek arra hogy az anyuka pihenten menjen haza, a vip szoba kb 10000ft naponta, de ez a honlapon fent van pontosan.
2009. febr. 23. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!