Mennyi idő után fog kipotyogni a nem felszívódó varrat a gátsebből?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 07:50
1/7 anonim válasza:
Akár 1 hónap is lehet. És elég kellmetlen. Ha nincs messze a dokid, én kiszedetném a helyedben. Sokkal jobb utána, és nem fáj a varratszedés.
2/7 anonim válasza:
szia,
engem is felszívódóval varrtak, nem volt kellemetlen, annyi hogy amikor kiesett olyan "pattogó" érzés volt, de nem fájt. azt hiszem nekem 6-7 hét után esett ki teljesen.
Ági
3/7 anonim válasza:
6 hete szültem, tegnap és tegnapelőtt még esett ki belőlem...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem felszívódó, de mondta a nőgyógyászom, hogy eldönthetem hogy kiszedje-e, vagy ha nem, akkor kipotyog majd magától. Ma megyek hozzá. 2 hete szültem.
2011. márc. 8. 09:34
5/7 anonim válasza:
még 2-3hónappal később is találkoztam velük a vécépapíron
6/7 anonim válasza:
ha jól emlékszem szülés után 6 héttel esett ki az utolsó darab.
7/7 anonim válasza:
Szülés után 8. hétre esett ki az utolsó, de egyébként, csak azt vettem észre, hogy már nincs ott, de azt nem, hogy mikor esett ki pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!