Miért van az, hogy amióta szültem fáj az együttlét a férjemmel, és még vérzek is?
Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapja szültem. Normális ez?2009. febr. 19. 06:21
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagy fokú roncsolódásaim voltak, szakadtam, vágtak, és egy órán át stoppoltak. Ha neked is hasonló sérüléseid lettek a szülés következtében akkor sajnos normális. Nekem szülés után három hónappal szabadott elkezdeni a házaséletet. Iszonyatosan fájt, egészen a nyolcadik hónap végéig. Azóta viszont minden a legnagyobb rendben van. Ennyi idő kellett a regenerálódáshoz. Sok türelem kell mind a te részedről mint a párod részéről. Próbáljatok használni sikosítót is bár nekem semmit nem használt. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen normális szülésem volt. varrtak, de hamar helyrejöttem.
2009. febr. 19. 10:56
3/3 anonim válasza:
Attól még lehet a hüvelyfalad érzékenyebb. Ha aggaszt a dolog menj el a dokihoz. És még egy jótanács. Amikor együtt vagy a pároddal próbáld meg kikapcsolni az "anyai agyadat". Mármint ne legyen az egyik füled a másik szobában a picivel mert a lelki dolgok is nagyban befolyásolják a sexet. Ha nem tudsz kikapcsolni akkor bizony nem lesz jó az együtt lét. Nekem is a dokim mondta ezt és nem hittem neki. Aztán magamba néztem és rájöttem hogy igaza van. Törekedtem rá hogy abban a pillanatban kizárólag feleség legyek és így sikerült a nehezén túllenni. Nem könnyű de sikerül ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!