Van köztünk szülésznő a Sote II-ről? Vagy anesztes?
OFF:
Ne haragudj, belekérdezek. Kedves Első válaszoló! HA Te történetesen az vagy, kérlek segíts. A szülészem (aki csop.társam volt az egyetemen, tehát jóbarátom), viszonylag rövid iedeje (tehát nem évtizedek óta) dolgozik Nálatok. Nála fogom szülni a második babánkat is, s nem tudja, kit javasoljn szülésznőt. Mert szerinte (és itt is ezt olvasom), a legtöbben kedvesek, szakmailag magas a szint, de szerintem mégiscsak csökkenti a "futószalag" érzést, ha van eg "saját" valaki (mert nem a doki van velem nagyrészt). Te mit tanácsolsz? HAllottam a forgó rendszerről is, hogy aki mos szülőszobán van, nem biztos, hogy 3 hónap múlva is ott lesz.. Június elejére vagyok kiírva. Amúgy anno én is ott töltöttem rezidens hónapot (na nem szülész lettem..), s jó tapasztalatom volt a szülésznőkkel, meg a szülőszobai léttel, bár még akkor egy szinttel följebb voltak a szobák, meg a vajúdó...
HA ráérsz, várom válaszod.
Amúgy, kedves Kérdező, engem is érdekel, Te mit szeretnél tőlük kérdezni.. :-)
Nem hinném, hogy kapunk választ....
Én is ott szültem az első babám, és szeretném majd ott szülni a másodikat is. Csak épp a dokimról hallottam most egy történetet, ami teljes mértékben elbizonytalanított. Jó volna valakinek meghallgatni a véleményét, aki ebben a dologban kompetens. Mármint nem konkrétan a dologról érdekel a véleménye, hanem az orvosomról általában. Szakmai véleményt szeretnék, mert anyukáktól már nem igazán érdekel, mert én is átéltem, milyen vele szülni. Csak épp lehet, hogy épp csak szerencsém volt, mert a doki nem is akkora spiller....
Már ne is haragudj, de ha nem írsz nevet akkor hogy írjon Neked bárki is róla?! Akár szülésznő akár nem. Most akár én is mondhtaom, hogy az vagyok, de nem írod le a nevét...
No mindegy.
17:51-nek: Én Fazekas Anita doktornőnél szültem, sztem nagyon jó volt vele, aranyos, tudja a dolgát, nem volt felfogadva, de így is maximálisan teljesített.
Nem haragszom... =)
Gondoltam, privátban értekezem a szülésznővel... Miért kellene lejáratnom a dokit?! (Erre való a privát levélváltás! Szerintem! Súlyos hibát hallottam róla, és érdekelne...
ENNYI!
21:24-esnek... köszönöm válaszod..
Én Galamb dr-hoz járok... Csak nem tudom hogy felfogadjam e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!