Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel segíthetem elő a gátseb...

Mivel segíthetem elő a gátseb gyógyulását?

Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában hamar begyógyul magától, a normális az kb. 5 nap. Nekem a doki kamillás intimmosakodót, hipermangános vizzel való leöblítést ajánlott. Nekem szerencsére nem volt rá szükség, de 4-5 zuhanyt beiktattam egy nap kb. egy hétig, amikor már otthon voltunk.
2008. febr. 4. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Minél több tisztálkodás. Betadine krémet kaptam rá, ami jó volt és nem gyulladt be a sebem.
2008. febr. 4. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi kaptunk a kórházban egy ajándékcsomagot, amiben mindenféle kis minta volt. Volt benne popsikrém minta is, Sudocrem. A csecsemős nővérek ajánlották, hogy azzal kenjem, és tényleg nagyon jó volt. Ezt lehet használni popsira, pattanásra, égésre, fagyásra, sebekre, hámosításra, szóval hiper-szuper. Azóta vettem belőle egy nagy tégellyel (nem olcsó), bár popsikrémnek csak ritkán használjuk, de szinte mindenre jó. De azért a gátseb elég sokáig tud fájni.

Ja, jó még rá a körömvirág krém is. Meg a gyakori zuhanyoztatással nem fáj annyira. Bár azért csodákban ne reménykedj, nekem elég sokáig fájt, amikor hajoltam pl., vagy nevettem.

2008. febr. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!