Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » János kórházban szült valaki?...

János kórházban szült valaki? Tapasztalat? Orvosok milyenek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

39 hetes vagyok, ott fogok szülni, ha túl leszek rajta, majd megírom milyen volt.

Szülőszoba látogatáson voltam, az nagyon szép, most lett felújítva, teljesen különálló szobák, saját tusolóval wc-vel, sarokkád, labda.

Látogatás nincs korlátozva, bárkihez bárki jöhet mehet bármikor, 3 ágyas szobák vannak tudtommal.

2009. febr. 18. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Kinél fogsz szülni?
2009. febr. 18. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! én 1hónapja szültem, a szülöszobák nagyon szépek olyan amilyen az elöttem szolo irta, a szülésznők nagyon aranyosak. a szobák, jok..., 5szobásak, 4 szobásak vannak, és vannak vip szobák illetve baba-mama szobák. az ápolok hát 1-2 aki nagyon adaadoan dolgozik és segítő kész de sajnos vannak elég bunkok is. az orvosok egytől egyik nagyon kedvesek és figyelmesek. ajánlom figyelmedbe szentkirályi doktort illetve muksony doktor urat, de bárkihez mész jol jársz. a csecsemősök nagyon kedvesek és segítőkészek, bármi gondod vagy kérdésed van nyugodtan fordulj hozzájuk. a kaja szinte ehetetlen néha. sima szüülés után 3 császár után 4 nappal haza engednek ha minden ok.
2009. febr. 18. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Dr. Kelemen Csabánál

Első voltam.

2009. febr. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!