Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Feltétlenül görcsös érzést...

Feltétlenül görcsös érzést kell érezni, ha megindult a szülés?

Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiírva 5 percenként keményedik a hasam, de nem érzek görcsölést, csak erősen feszül. Vagy ez még nem az?
2009. febr. 18. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínő (vagyis biztos:-), hogy néhány napon belül megszülsz, de hidd el, ha beindul érezni fogod. Kivéve ha úgy jársz, mint én, akinek a keményedések mellett egy nap alatt elszivárgott a magzatvize, majd az első erős fájástól számított 3ra alatt megszültem. Tehát ha nincs erős vízszerű folyásod, csak a keményedések, akkor kitartás! Az a fájás, az másmilyen lesz.
2009. febr. 18. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem voltak görcseim csak elfolyt a vizem.Mire beértünk a kórházba egyértelműen az volt az, ott kaptam valami kúpot és az hozta meg a fájásokat.

Könnyű szülést kivánok neked, és sok sok boldogságot!!!:D

2009. febr. 18. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hú-ha!Szerintem ez már az lesz,föleg,ha rendszeres!

Hisz nem is mindenkinek egyformák a fájásai!

Elmész a korházba,max visszaküldenek,ha még nincs itt az idő!

Könnyű szülést kívánok neked!!!

8.5hós baba anyukája

2009. febr. 18. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Van folyásom, eddig sűrű volt,mostanába kicsit vizesebb,de nem tulajdonítottam túl sok jelentősége neki. Ha ma nem indul be holnap uy is mennem kell NST-re akkor majd kiderül,köszi a válszokat.
2009. febr. 18. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem a rendszeresség volt gyanús, abban, hogy fájásom van nem votam biztos! Kb. 3 órát vártam mire úgy döntöttem megyünk, éjjel 3-kor mentünk 8h-kor burokrepesztés, 11,50-re meglett a baba. Amíg be nem kötötték az oxitocint, ( vége előtt kb.1,5h-val)addig alig volt fájásom.

Könnyű szülést: 8 hetes baba anyukája!

2009. febr. 18. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem nem görccsel kezdődött, hanem azt éreztem, hogy fáj a gyomrom, aztán 3-4 órával később már rendszeres 8 perces fájások voltak. Kitartást kívánok, és könnyű, szép szülést
2009. febr. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!