Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki fél a gát metszéstől?

Ki fél a gát metszéstől?

Figyelt kérdés

én találtam egy videót róla.

[link]

2009. febr. 17. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
engem se vagtak, en repedtem szerintem egyikse jo se ez se az a vegeredmeny a lenyeg:)))
2009. febr. 18. 02:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ettől tartottam, mikor terhes voltam. Én a szüléstől féltem, de most már jó érzéssel gondolok vissza rá. A gátmetszést észre sem vettem. Nekem felüdülés volt, hogy végre megcsinálták. Úgy volt, hogy nem vágnak, de már elég sokat szenvedtem és mindig visszacsúszott a pici feje. Végül megszületett 12 óra 40 perc után a "pici" fiam 4280 g és 58 cm-mel. KITARTÁST! Te a szülőszobán nem az ilyen kis apróságokkal fogsz törődni. Ott, abba a helyzetben olyan mindegy lesz, hogy mit is csinálnak veled, mert szeretnél már túl lenni rajta!:) De miután megszültem, megbeszéltük a férjemmel, és az orvosommal, hogy jövőre ugyanitt találkozunk.:) Most 7,5 hónapos a kisfiam! Könnyű szülést
2009. febr. 18. 08:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem a gátmetszéstől félek, sokkal inkább attól, hogy ne legyen semmi baja a babámnak... én már szültem egyszer 4 évvel ezelőtt. csináltak gátmetszést, de az, nagyon hamar meggyógyul. az csak egy állapot, gyorsan gyógyul....
2009. febr. 18. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Még senkitő sem hallottam, hogy fájt volna neki, nekem sem fájt. Ez az egy, ami miatt nem kell aggódnod.
2009. febr. 18. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:

A gátmetszés tényleg nem fáj, de utánna a varrás az maga volt a pokol. Bár nekem repedt a méhszáj, a hüvelyemet végigkarmolta a baba, és gátmetszés is volt, de szerintem ez miattam volt, mert nem tudtam elég jól nyomni. Én is gátvédelemre készültem, tea, bogyó, maszíroztam, de sajna nem jött össze.

A videót nem mertem megnézni.

2009. febr. 18. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 08:56 válaszadó vagyok.

Visszatérve, a gátmetcésre, én Fehérváron szültem, volt fogadott orvosom. Belső és külső varrataim voltak. Engem felszívódó varratokkal varrtak össze. Nekem nem kellett 1 hét múlva visszamennem a kórházba varratszedésre. Szülés után másnap már vígan török ülésben ücsörögtem az ágyon. egyáltalán nem fájt semmim, mintha ne is szültem volna leszámítva a vérzést...Jófej dokim volt nagyon, mert pl szobatársamnak nem volt fogadott dokija és őt nem felszívódó varratokkal varrták össze ő mellettem kínlódott csak. Nagyon sajnáltam érte. Nem tudom e, hogy számít e az, hogy valakinek fogadott orvosa van, de az ott megismert anyukák közül, akiknek fogadott dokija volt, annak nem kellett a varratok miatt szenvednie, és visszamennie varratszedésre. Akinek viszont nem volt,az egy hét múlva ott volt varratszedésen...

2009. febr. 20. 11:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!