Dr. Surtya Zsuzsanna milyen doktornő?
Szia! Lehet már nem aktuális, de megírnám a véleményem. Ma voltam nála kötelező uh-n a Szt. István kórházban.
Bunkó volt! És még szépen fejeztem ki magam. 1 perces volt a 32. Heti uh-m. És amikor rákérdeztem, hogy rendben van-e minden, nem válaszolt semmit, a vállát rángatta. A monitort sem láthattam, képet sem adott, pedig más doki mindíg adott, ő meg flegmán odavágta, hogy nincs. Csomó fontos dolgot nem mért le, még fel sem keltem az ágyról, már hívta a következő kismamát. A férjem is benn volt, ő is csak ennyit bírt mondani, hogy de bunkó ez a nő, ennyi egy genetikai uh??
Én csak remélem, hogy nem hozzá jársz!
32 hetes pocis
Már nem dolgozik a zuglói rendelőben, HÁLISTENNEK! Én azt a nőt felfüggeszteném az orvosi hivatás alól.
Engem félrekezelt... De hálistennek mire visszamentem hogy most aztán beperelem addigra már ült a helyén egy másik orvos..azóta is hozzá járok!:-)
Előző kommentelőnek 13.kerületi sztk-ba Dr . Atalay Katalint tudom ajánlani!
Nagyom aranyos doktornő , oda figyelő! Inkább hozzá menjetek mint a Surtyánhoz😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!