Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 hete császármetszésem volt....

Pinky1981 kérdése:

2 hete császármetszésem volt. Nagy a hasam, mint egy 4-5 hónapos terhesnek. Mennyi idő alatt megy le a hasam?

Figyelt kérdés
A terhességem alatt 20 kg-ot híztam. Vegyek haslekötőt, vagy mi lenne jó ?
2009. febr. 17. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon változó.

Ne lepődj meg,hogy ekkora maradt a hasad.Ez ilyenkor normálisnak számít,persze vannak szerencsésebbek is,akiken pár hét után már nem is látszik,hogy szültek.

(Nekem mondta az orvosom,hogy olyan ruhát vitessek be ,amikor hazaengednek,ami kb,6 hónapos terhesen volt jó rám.)

Eleve 6 hét kell mire a méh visszanyeri eredeti méretét.

Én 15 kg-ot híztam és most 6 hónappal szülés után is maradt hasam(nem túl nagy).

Én a hasszorítót nem bírtam elviselni ,mert fájt a sebem.

2009. febr. 17. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! én is 20kg körül hiztam, 1hónapja szültem császárral. nekem is akora volt a hasam mint ha legalább 5-6 honapos lettem volna. most még nem ajánlom neked a hasleszoritot mert nem tudod ugy sem hordani a sebedtől. szerintem várj még, én is 3hétel szülés után keztem hordani, fokozatosan csak 1-2órára, naponta többször, nekem másfél hét alatt ha hiszed ha nem látványosan kisebb lett a pocim. a férjem azt mondja most kb 4hónapos lehetek :9
2009. febr. 17. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 hete szültem, de még mindig nagy a hasam, pedig súlyra annyi vagyok, mint terhesség előtt.
2009. febr. 17. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 18. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapja szültem császárral és sajnos még most is a kismama gatyót kell hordanom, mert nagy maradt a pocim. Kb. 5-6 hónapos méretű. :( Remélem diétával idővel lemegy, csak most a szopi mellett inkább nem kísérletezek.
2010. jan. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!