Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE II. n támogatják a...

A SOTE II. n támogatják a vízben szülést (vízbe beleszülést)? Szültetek ott alternatív szüléssel? Mondjuk Dr. Sziller Péternél?

Figyelt kérdés

Nem Dr. Sziller Istvánnál, Ő a testvére.

És ki volt a szülésznő, akivel dolgozott?

A doktor úr az orvosom, de még nem tudtam találkozni a szülésznővel.

Veszélyeztetett terhes vagyok, így nem tudok járni felkészítőre, csak marad a net, de ott nincs semmi infó, ami rendesen meg tudná magyarázni.

2009. febr. 17. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mo.-n nem lehet vízben szülni,csak vajúdni,úgyhogy szerintem a dokiddal kell ez ügyben konzultálnod. Hallottam már olyat,hogy valaki kórházban vízben szült,mert nem tudott kiszállni a kádból...
2009. febr. 17. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugy tudom, hogy nálunk a dokik nem támogatják a vízben szülést.Vajjudani viszont nagyon klassz.Én itthon vajjudtam és befeküdtem egy kád melegvízbe,és nagyon sokat segített.Én minden korházban bevezetettném ezt,csak gondolom helyszüke miatt ezt megvalósítani nem lehet.Azért beszélj a dokiddal,és könnyű szüést kívánok.
2009. febr. 17. 12:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Helló! Köszi:), akkor csináljak úgy, hogy nem tudok kiszállni a kédból??:). Jó ötlet!
2009. febr. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!