Elég lesz szülés utánra a Tena lady normal betétje?
Mert én azt vettem.
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 17:52
1/7 anonim válasza:
Én is azt vettem mert arra beszélt rá a patikus. Remélem jelég lesz. Arra gondoltam, hogy veszek szupert is (nálunk lehet darabra is venni) pár darabot az első napokra éjszakára, így remélem korrigálok. Normálból egy egész csomagot vettem, azt meg elhasználom sima menszinél éjszakára.
2009. febr. 16. 17:55
2/7 anonim válasza:
Nekem elég volt az allways éjszakai betétje is. Úgy is sűrűn cseréled, mert muszáj. 2 óránként cseréltem az első pár napban. Később már a kissebb is jó volt.
2009. febr. 16. 18:03
3/7 anonim válasza:
Én vittem tena normált, extrát, meg always éjszakait is. Aztán ott a kh-ban adtak a nővérkék gézbe csavart vattát, ami nagyon jól jött, mert egyrészt nem akadt bele a varrat (mint a betét hálós belső borításába) és puha volt. Azelső két napban úgy csináltam, hogy a tenára még rátettem egy ilyen vattásat is, mert én eléggé véreztem 8mondjuk mensinél is mindig így volt), de így is szinte óránként jártam cserélni.
Aztán a 3. napon már nem kellett bele a vattás cucc.
sztem elég lesz a normál, de ha mégsem ,akkor a kh-ban tutira van gyógyszertár, ott megveheted a nagyobbat
2009. febr. 16. 18:47
4/7 anonim válasza:
Szia. Nekem teljesen jó volt a Tena normál mérete. Sőt. Úgyis sűrűn cseréled. Ami jól jött még, hogy vettem hálós bugyit gyógyszertárban a betéthez, 600 ft volt a kettő, és nagyon jól tartotta. Ráadásul pillanatok alatt megszáradt, miután kimostam.
2009. febr. 16. 19:09
5/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Én a normált nem szerettem.Most is extrát vettem,ebben sokkal jobb az ember közérzete,és biztonságosabb,mert jó nagy.
Üdv:3. babás 37 heteske
2009. febr. 16. 20:34
6/7 anonim válasza:
Azok a barátnőim akik már szültek a Tena supert ajánlották, biztos ami biztos alapon. Abból biztos nem jön ki semmi.
37 hetes
2009. febr. 17. 11:07
7/7 anonim válasza:
Én molimed bugyit használtam, bele van építve a bugyiba a betét. Semmi nem folyt ki, pedig elég erősen véreztem az első 3 nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!