Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek a szobájába viszitek...

Kinek a szobájába viszitek haza a babát?

Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy veletek egy szobában fog-e aludni, vagy külön szobája lesz, esetleg nagyobb testvérkével kerül egy szobába. És ezt így akartátok, vagy csak szükségmegoldás?
2009. febr. 16. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Én külön szobába tettem volna, ha kész lett volna a szobája. Első baba.

Így a kiságya a franciaágyunk mellett volt 4 hónapig, akkor került külön szobába.

2009. febr. 16. 15:56
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
3 hónapig velünk aludt egy szobában, de volt már saját szobája, már terhesség alatt igazi kis kuckót csináltunk neki. Azóta külön szobában alszik, bár néha magam mellé veszem, ha nagyon nyüglődik (fogzik). Imádja a szobáját, most 9 hónapos.
2009. febr. 16. 16:16
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk lehetne külön szobája, de úgy döntöttünk, hogy az első időkben velünk lesz. Azt hiszem így mi is nyugodtabbak leszünk. Amikor már nagyobb lesz, mehet külön. Azt pedig nem szeretném, hogy én aludjak a kicsi szobájában, míg apuka tőlünk külön. Ő is szeretné kivenni a részét a dolgokból, aminek én nagyon örülök! :)

Nektek kell érezni, hogy ti hol tudjátok biztonságban. :) Minden jót!

25 hetes kismami

2009. febr. 16. 16:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Köszi a lepontozást! Ettől függetlenül ez marad a véleményem!

A 25 hetes kismami

2009. febr. 16. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:

előzőnek Tényleg! Azt vettem észre, hogy az összes válasz le van pontozva. Ezt nem igazán értem, mert ez egy " te hogy csinálod " kérdés, tehát normál esetben nem pontozásos.

De lehet hogy az én % om, most baromi nagyot bukik...

2009. febr. 16. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem az fáj, ha lepontoznak, mert ha rossz választ adok, vagy nem a kérdésre válaszolok( mint most), akkor ok. Na de a véleményem pontozták. Én nem szoktam lepontozni senkit csak azért, mert más a véleményem, pl ők a babát külön rakják, vagy a nagytesóval. Ez mindenkinek a maga dolga eldönteni. Én az én verzióm osztottam meg. Ha valakiét lepontozzák, akkor a kérdező azt gondolhatja, hogy az nem jó. Pedig csak egyszerűen valakinek más a véleménye. És nagyon sok kérdésnél fordul elő ez. De legfőképpen azoknál, ahol a véleményekre kíváncsiak! Na mindegy. Nem fáj és nem is húzom fel magam rajta! :)

Kedves kérdező! Bocsi, hogy nem a témáról írtam most. Azért minden jót mindenkinek!

A 25 hetes kismami

2009. febr. 16. 21:41
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ne rám haragudjatok, én nem pontozok senkit, se le, se fel, nem is foglalkoztam még vele, hogy hogy kell pontozni. Engem csak a válaszok érdekelnek. Meg főleg az, hogy úgy látom, akivel az első időszakban együtt volt a baba, később sem volt gond belőle, mikor külön szobába ment. Valszeg én is nagyon aggódós leszek, de azért a férjemmel közös intim szféránkat sem akarom megbolygatni a baba miatt. A babaszoba úgy néz ki, gipszkarton fallal lesz leválasztva, szóval nem lesz a pici elzárva azért teljesen, minden mocorgás áthallatszik, és mi is veszünk majd a szobájába nekem vagy egy kihúzható kanapét, vagy egy fotelágyat. De azért én nem vagyok híve sem annak, hogy köztünk aludjon, sem annak, hogy mellettünk. Főleg, mert meglehetősen hangosak vagyunk szex közben...

Mindenkinek köszi a válaszokat még egyszer

2009. febr. 17. 08:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ne értesd félre! Nem rád "haragszunk"! Én nem feltételeztem, hogy te pontoztál le mindenkit, hisz egy ember csak egyszer pontozhat egy választ! Szóval egyszerűen csak vannak olyanok, akik hobbiból pontozgatnak. Ez van!

Minden jót és boldog babavárást!

2009. febr. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!