Az érdekel, hogy veletek egy szobában fog-e aludni, vagy külön szobája lesz, esetleg nagyobb testvérkével kerül egy szobába. És ezt így akartátok, vagy csak szükségmegoldás?
Mi jelen helyzetben albérletben, egy szobában lakunk, így csak velünk tud lenni a manó, ha megszületik. Azonban, ha sikerül addig lakást venni, akkor saját szobája lesz, benne a párom régi ágyával, tehát bármi van, tudok ott aludni vele, hogy párom tudjon pihenni, ha úgy dolgozik.
Tehát az első szükség megoldás, a másik meg tervezett :-)
2009. febr. 16. 13:51
2/18 anonim válasza:
mi külön szobába vittük haza,légzésfigyelővel. így akartuk. azért előfordul,hogy köztünk alszik :)
2009. febr. 16. 13:52
3/18 anonim válasza:
Nálunk első bébi lesz, külön szobával. Éjszaka mellettem alszik kiságyban, a szopizás miatt. A férjem is ragaszkodik hozzá, hogy velünk legyen éjszaka, ő is segíteni akar és a gyerekszoba messze is van a mi hálónktól. Mire átjutok a két szobán, addigra mind a baba, mind én teljesen felébredünk.
Nappal a saját szobájában lesz, hogy szokja és a konyha, nappali is közelebb van hozzá, így tudok tenni-venni, mikor alszik.
2009. febr. 16. 13:53
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Én sajnos elvesztettem egy terhességet, csak nyáron próbálkozhatunk újra, de nyakunkon a lakásátalakítás, és kötöm az ebet a karóhoz a férjemnél, hogy akármilyen pici lyuk is lesz, legyen egy szobácska, ami csak a babáé lesz, ha majd lesz. Ezért vagyok írtó kíváncsi, hogy más hova teszi a picúrt.
2009. febr. 16. 13:57
5/18 anonim válasza:
Mi nem raktuk külön velünk van egy szobában,el sem tudnám képzelni,hogy egy ilyen kicsi csöpséget külön rakjak,már tíz hónapo és velünk van ,olyan aranyos ahogyan reggel felébred,feláll a kiságyban odalépeget az ágya végébe és kiabál nekünk,hogy keljünk fel!
2009. febr. 16. 13:58
6/18 anonim válasza:
Nálunk saját szobája van, és az ágyában alszik, de a szoptatás miatt én is abban a szobában alszom egyelőre. Este kb. 7-8-tól egyedül alszik, aztán kb. tíz körül megszoptatom, akkor is visszaalszik. Amikor én éjfél körül bemegyek nem ébred fel, és reggelig húzza a lóbőrt. Az első etetés (5-6 óra) után már nem rakom vissza az ágyába, hanem ott marad velem 7-ig (karattyol, bökdös, huncutkodik). Szóval akkor már nincs alvás. Ha nem szoptatom már, akkor szépen átköltözöm a másik szobába a férjem mellé.
2009. febr. 16. 14:00
7/18 anonim válasza:
Mi kb. 6 hónaposan raktuk külön szobába, és nyitott ajtónál voltunk. meghallottam, ha sírt. szerintem egy újszülőtt babának job helye van a szülei mellett egy ideig, persze, külön kiságyban. nem jó, ha a szülők között alszik, szerintem...
2009. febr. 16. 14:09
8/18 anonim válasza:
Három gyerekem közül kettő köztünk aludt 3 éves koráig, mikor nagyobb lakásba költöztünk, első naptól mentek az ő szobájukba. Semmi gond nem volt. Most a legkisebb is velünk alszik, mi így szeretjük:D
2009. febr. 16. 15:05
9/18 anonim válasza:
Az elejétől kezdve saját szobájában aludt. Raktunk be egy heverőt, így bár mikor ott tudtam aludni.
2009. febr. 16. 15:15
10/18 anonim válasza:
Nekünk az első gyermek, velünk alszik egy szobában.
El sem tudjuk képzelni másképp, mert még nagyon aggódósak vagyunk, nehogy ne vegyen levegőt stb. Vettünk légzésfigyelőt is, nélküle nem is tudnék nyugodtan aludni. Ha sokat sír éjjel, akkor a párom átmegy a másik szobába aludni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!