Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért császároznak annyi nőt?

Miért császároznak annyi nőt?

Figyelt kérdés
Egy heg gyógyulása nem veszélyesebb, mint a sima, természetes szülés???Miért kell akkor is császározni ha az nem indokolt...A heg is olyan csúnya meg láttam császár utáni nőt és kimerültebben nézett ki mint aki rendesen szült...
2009. febr. 16. 10:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%

11-07-es,

sajnos én esetemben indolt volt megindítani, több körülméyt nem akartam leírni, csak azt akartam jelezni hogy vannak még olyan dokik akik nem császároznak elhamarkodottan és én nem adtam hálapénzt, nem volt a fogadott dokim sem és szülés után mégis foglalkozott velem

2009. febr. 16. 11:16
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom,hogy ez lett a végeredménye a császárodnak.nem lehet egyszerű egy 5 hetes babát aki nagy súllyal született nyitott sebbel ellátni.

kívánom,hogy minél hamarabb rendbe gyere.

és a doki mit mond erre a sebre?

nekem hál'Istennek semmi gondom nem volt vele.szépen rendbe jött.most 10 hetes a babám.

2009. febr. 16. 11:17
 13/33 anonim ***** válasza:
51%
Ez megint olyan kérdés,mint a szoptatás kontra tápszer és ugyanúgy a körülmények ill. a természet dönti el,hogy ki hogy tud szülni ill,hogy sikerül e szoptatni.Mind a két esetben nagyon kevés anyuka választja a nem szoptatást i.. az indokolatlan császárt.Végtére is miért akarnánk magunknak "rosszat"?Szerintem ez egy olyan unatkozom és kérdezzek valami olyat ami hülyeség.Szerintem...
2009. febr. 16. 11:25
 14/33 anonim ***** válasza:
51%
Én az első hozzászólóval értek eggyet!
2009. febr. 16. 11:40
 15/33 anonim ***** válasza:
50%

Az első pár válaszolónak.

Igaz, hogy nem olvastam el az összes reagálást, de két nődokim is van/volt (váltottam közben) és igen jó orvosok is, de mindkettőnél mikor szóba került a császár, mint "lehetőség" mindenféle indok nélkül belementek volna. Azt mondták, hogy a 35.héttől megcsinálják nekem, ha akarom (de én nem akarom szerencsére).

Amúgy nem tudom miért kellene erről beszélni, ez is olyan dolog, amit az ember maga dönt el. Mint pl. egy szépítészeti műtét. A kisbabáknak nem lesz bajuk tőle, akkor meg miért is ne. Mondom, én úgy vallom ezt, hogy nem császároztatnám meg magam csak úgy, semmi pénzért.

(nálunk a férjem, az aki szeretné, mert mikor ő született, akkor a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór és majdnem megfulladt, most ettől retteg szegényke)

2009. febr. 16. 12:05
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
11:17-nek. A doki azt mondja, hogyez ritkán, de elő szokott fordulni. A varratszedésnél még nagyon szép volt a seb, de sajnos ez már a múlté:( A baktériumtenyésztés egyértelművé tette, hogy a műtőben került belém a baci:(Ennyit a sterilitásról...
2009. febr. 16. 12:31
 17/33 anonim ***** válasza:
63%
12:05-ös. Olvasd el a válaszomat, én vagyok a 11:00-ás. Inkább nem írom le mit gondolok a véleményedről.
2009. febr. 16. 13:14
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

En külföldön élek.Itt az folyik sajnos,mint a hírességeknél;A szoptatás és a császár is óhaj kérdése..

Hihetetlen,de igaz.

Èn szörnyünek találom.Nem részletezem,miért.Ha valakinek jobb,ha vagodssák..!

Sajnálom azt,akinél elkerülhetetlen ez,a baba,vagy a kismama egészsége miatt.

2009. febr. 16. 13:26
 19/33 anonim ***** válasza:
77%
11.00 ás.Te pontosan tudod, hogy azért nem volt szabad műtő, mert programozott császárok voltak? Sajnálom, hogy ez történt, és örülök, hogy a babádnak nem lett semmi baja. De ez a te eseted és nem kell ezért más véleményét szidalmazni. Még ha nem is írod le.
2009. febr. 16. 14:10
 20/33 A kérdező kommentje:

Ez megint olyan kérdés,mint a szoptatás kontra tápszer és ugyanúgy a körülmények ill. a természet dönti el,hogy ki hogy tud szülni ill,hogy sikerül e szoptatni.Mind a két esetben nagyon kevés anyuka választja a nem szoptatást i.. az indokolatlan császárt.Végtére is miért akarnánk magunknak "rosszat"?Szerintem ez egy olyan unatkozom és kérdezzek valami olyat ami hülyeség.Szerintem...

ez meg hülye válasz...

hülye kérdés sosincs..

2009. febr. 16. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!