Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Héten szülő kismamik TI, hogy...

Héten szülő kismamik TI, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 08:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Én elvileg szombatra várom a picurkám...
2009. febr. 16. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 25-ére vagyok kiírva.

A dokihoz ha megyek, mindig kérdi van-e már jósló,vagy keményedés, de nálam semmi de semmi.

Néha fáj a hátam a lapockáimnál, nagyon vizesek a lábaim, a hasam még nem szállt le, teljesen fent mozog még a baba, s néha annyira nyomogja a fenekét, hogy már kellemetlen.

Nagyon unatkozom,de semmihez sincs kedvem, kimozdulni sem, mert már nincs ami rám jönne, mindenben egy bálnának tűnök. Tiszta ideg vagyok, hogy na mikor lesz már valami, mikor kezd el fájni, kezdek nyafka lenni, s csak kötözködöm itthon a párommal.

Nincs kedvem szülni, tartok tőle mi lesz ott velem :S, de nagyon kiváncsi vagyok milyen a babám, s mekkora.

Te hogy vagy?

2009. febr. 16. 08:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát tegnap már én is elég hárpia voltam :-) de remélem már nincs sok hátra, próbálom magam lefoglalni, teszek-veszek, főzök-sütök, matatok, így gyorsabban telnek a napok, hiába figyelem magam, vagy várom a fájásokat semmi :-(( Múlt héten az sztk-s nőgyógyász elszomorított, hogy farfekvésben van a pici, és elég pici is... tegnap elmentem egy fizetős 4d-re hát már szerencsére a feje a helyén van, és annyira nem is pici kb 3450 gr szombatig még nyomatom neki a vitaminokat :-)
2009. febr. 16. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 37 hetesen volt 3 kiló, akkor ha heti 20 dekát felszed, kb akkora lesz mint a tiéd, a doki már 3 kilósan azt mondta hogy milyen nagy baba :D Szóval ezek szerint orvosa válogatja kinek mia kicsi, s a nagy.

Ne aggódj, így legalább minden ruhácska jó lesz rá, nem növi ki kapásból a legkissebbet, s állítólag megszülni is könnyebb lesz. Hol fogsz szülni?

Első voltam.

2009. febr. 16. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Én vasárnapra vagyok kiírva. De semmi előjele nincs. A jóslóm is szinte elmúltak. Tegnap már nagy sírások és ideges csapkodások voltak. A pocaklakóm is csendesebb már. A doki szerint nem lesz a héten szülés még. Az igazság az, hogy várom is meg nem is. Félek és jó lenne már túlleni az egész kórházosdin és itthon lenni a BABÁVAL.

Könnyű szülést nektek!

2009. febr. 16. 09:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Istvánban szülök, csütörtökön mondta az sztk-s doki, hogy 2,7 kg erre mondta, hogy pici... ezért is mentünk el egy fizetős 4d-re, ahol 3 nappal később mérték ezt a súlyt, tehát az sztk-s őskövület gépről ennyit, kétszer mondta, hogy fiú, genetikai uh-on pedig fotót kaptam, hogy kislány... :-) végülis tök mindegy, legyen meg mindene... :-)
2009. febr. 16. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én holnapra vagyok kiírva.Nincs jósló fájásom se.nekem a derekam szakad le.A hasam szokott keménykedni.Már nagyon várom a kis pocaklakót.30kg.-ot híztam,és már nagyon nehéz.
2009. febr. 16. 11:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Kitartás nektek, még kb 1 hét és vége.... el fogjuk felejteni a kéz- lábdagadást, zsibbadást, rossz alvást stb.... kárpótol majd a babuci minket :-)
2009. febr. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!