Meg vagytok elégedve Kisvárdai szülészettel?
Figyelt kérdés
milyen az ellátás?mit adnak?miket intéznek?mennyire voltatok elégedettek?2011. febr. 24. 19:34
1/10 anonim válasza:
jó,kaja szar,mit adnának?hogy mit intéznek mivel kapcsolatba?elégedett voltam kedvesek segítőkészek!
2/10 anonim válasza:
Én 9 hónapja szültem ill. császár volt. Én megvoltam elégedve mindennel. Igaz a kaja tényleg nem híres, de ha már magvan a babád, nem ezzel fogsz foglalkozni. Azt a kérdést, hogy mit adnak én sem értem. Mit intéznek ? Ha a papírokra gondolsz, akkor mindent. Neked sehová nem kell menned, szülés után egy héttel megjött az anyakönyvi kivonat , majd 2 hét múlva a TAJ kártya. ha van még kérdésed, írj és szívesen válaszolok.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtatok!a mit adnak úgy értetem hogy a babának és nekem pl:hálóinget adnak e vagy sajátba kell szülni,babának pelenkát adnak e,és ha adnak mennyit?arra is kíváncsi voltam hogy milyen papírokat intéznek és mit kell nekem,de lényegében erre már válaszoltál:).ne haragudjatok hogy ilyen érthetetlenül fogalmaztam!mindenre kíváncsi vagyok,mert első babám lesz és nem sok mindent tudok a kisvárdai kórházról:).
2011. febr. 25. 10:41
4/10 A kérdező kommentje:
leírnátok hogy ti mit vittetek magatokkal?magatoknak illetve babának:).
2011. febr. 25. 11:06
5/10 anonim válasza:
neked adnak hálóinget amit vinned kell:szülőszoba tisztasági felszerelés hogy beöntés után le tudj zuhanyozni én vittem zuhanyzópapucsot is köntös szénsavmentes ásványviz,szülés után:én vettem tena hálós bugyit [link] 2 db nagyon szeretem mert zuhanyzáskor csak kiöblitettem szappannal és pillanatok alatt megszáradt,én tena betétet vettem [link] az első napokba majd elég volt eü betét! mellemre garmasztan krém én használtam bimbóvédőt de sokan nem szeretik mellszívó van a kórházba de kérni kell maguktól nem adnak!babának :pelenka én a legkisebb méretü pamperst vittem pospsitörölő krém cumi körömvágó olló textil pelus a kezére kesztyű mert marcangolta az arcát !nekünk 1 éve kellett házassági anyakönyvi kivonat 1 hónál nem régebbi és a többit ők intézték! nagyjából ennyi jut eszembe ha valami még érdekel irj bátran mikorra várod a babát kinél fogsz szülni?
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy foglalkozol velem!június 26-ra vagyok kiírva.mi nem vagyunk házasok a párommal úgyhogy apaságit fogok vinni,hány naposat fogadnak el?szoptatással kapcsolatban olyan kérdésem lenne hogy nekem befele forduló mellbimbóm van,tudok majd normálisan szoptatni?szerencsére akkor nem kellesz papírok után szaladgálni.kedvesek voltak veled a nővérek?Darwishnál fogok szülni ha jól mennek a dolgok.szeretem mert rendes doki és még humora is van bár nem mindig lehet érteni hogy mit mond a kiejtése miatt:).
2011. febr. 25. 19:23
7/10 anonim válasza:
2. vagyok. Nekem nem befelé forduló, hanem kicsi a mellbimbóm. A csecsemősök nekem mondták, hogy vegyünk pillangóalaú szilikonos bimbóvédőt. Azzal sikerült szopizni a babámnak. Ha neked befelé forduló, akkor arra van bimbókiemelő, ha jól tudom azt már szülés előtt is használhatod és mire szopizásra kerül sor már talán jó lesz a mellbimbód. A Tescoban van mindkettő. Kérj már most segítséget a védőnődnől, ne szégyeld, ő biztosan többet tud mondani. Ha kérdésed van még bármivel kapcsolatban, csak írj.
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Rajtam nevettek a szobatársaim (előtte 2 héttel már bent feküdtem), hogy én külön készítettem szülőszobás táskát. Jó volt, mert amikor eljött az idő, nem kellett azzal bajlódni, hogy mi hol van. Én beletettem a papírjaimat, papucsot, törölközőt, tusfürdőt, zsebkendőt.
9/10 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszolsz!igazad van megkérdem a védőnőm,csak kicsit kellemetlen még ez nekem,nem vagyok hozzá szokva hogy másokkal azt megbeszéljem,de azt hiszem majd csak belejövök:).
2011. febr. 26. 09:25
10/10 anonim válasza:
Válaszaimat olvasgattam és kíváncsi lettem mi újság veletek? Mikor szultél, milyen volt, kislány kisfiú? Hogy hívják? Ém még arra is kíváncsi lennék , hogy hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!