"Mennyibe kerül" Debrecenben a Klinikán egy császáros szülés?
Figyelt kérdés
Nem szültem még nem is voltam kórházban, magánrendelésre nem járok, nem tudom az "érvényben lévő tarifákat".2008. febr. 1. 14:10
1/2 anonim válasza:
Ha van biztosításod (tehát ha érvényes a taj-kártyás, kapsz táppénzt, fogsz kapni gyed-et), akkor nem kell fizetned semmit, mivel a szülés költségeit a betegbiztosításod kifizeti. Ha indok nélkül kérsz császáros szülést, azért fizetni kell, ha ez orvosilag indokolt, akkor ugyan úgy ingyen van, mint minden egyéb.
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, nem voltam úgy látszik túl egyértelmű. Érvényes Taj kártyám van viszont nem szoktam orvosnak hálapénzt adni. Hogy császárral fogok szülni az orvosilag indololt. Egy szülés azért mégis egy nagyobb dolog, ezért szerettem volna azok véleményét kikérni akik meg tudják határozni az összeget.
Köszönöm
2008. febr. 2. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!