Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Február végén lesz három...

Február végén lesz három hónapja, hogy szültem és azóta még nem voltam együtt a párommal! Frigid lettem, nem megy a sex, miért?

Figyelt kérdés

nagyon szeretem, de mikor a sexre kerül a sor, viszakozom. Nem tudom mi van velem, kivánom is, de mégsem megy mitől lehet ez?

Félek, hogy igy majd esetleg félrelép.. Mit csináljak?

2009. febr. 14. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha igazán szeret megérti és nem lép félre! ha mégis,akkor meg sem érdemel. ha nem érti meg a félelmed. Az én fiam is novemberi és amikor ő 14hetes lett,akkor tudtuk tényleg igazán egymáséi lenni,mint régen. Türelem! Főleg a párodnak.
2009. febr. 14. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk fordított a helyzet.A párom nem kívánja a szexet.Nincs senkije ebben biztos vagyok,de valamiért nem akarja.Így most időt hagyok neki,nem akarom erőltetni,mert azzal pont az ellenkezőjét váltanám ki,még akkor is,ha én majdnem megveszem érte.

Bízom benne,hogy ez csak ideiglenes változás.

2009. febr. 14. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Ő nagyon türelmes Hála Istennek!!! Soha semmit nem erőltetne, még Ő nyugtat folyamatosan, hogy előttünk az egész élet, és ez legyen a legkisebb gondom, de tudom ugyanakkor hiányzik is neki ami természetes!
2009. febr. 14. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor csinálhatjátok úgy is,hogy neki legyen néha jó. Van két kezecskét,sőőőt szád is...ha érted mit akarok mondani. lehet pettingelni :D
2009. febr. 14. 13:07
 5/6 anonim válasza:
100%

Hát nem könnyű, mert különösen az első gyerek után okoz gondot. Nekem még a tampon gondolata is borzasztó volt.

Sajnos nem egyedi amiről írsz, szerintem nagyon természetesen, mert most lettél anya, és ez annyi újdonsággal, nehézséggel jár, hoyg nem olyan nagy csoda ha nem vágysz a szexre. A kellő türelem meghozza az eredményt. Ha téged elborzaszt a szeretkezés gondolata, akkor legyél csak Te kedves hozzá. Aztán meg tudod, evés közben jön meg az étvágy... :)

2009. febr. 14. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ilyenkor a szoptatás miatt nem kívánja a nő a szexet. Most a hormonok nem erre ösztönöznek. Nekünk fél év is volt, mire élvezni tudtam, mert eléggé fájt is az elején.
2009. febr. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!