Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Cseh Erikánál szűlt már...

Dr. Cseh Erikánál szűlt már valaki? Milyen orvos?

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Engem csak vizsgált, de az elég is volt...

Aznap, mikor szülnöm kellett volna, nem kegyelmezett, nagyon fájt, és ahogy végigmért...

Nem szültem nála ez igaz, de több vizsgálatra nem fogok elmenni hozzá (második babával).

2009. febr. 14. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vizsgálatokra járok hozzá, de még nem baba miatt. Nagyon meg vagyok elégetve vele, főleg a korábbi 2 nőgyógyászom után.
2009. febr. 14. 09:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát én is vegyes érzésekkel vagyok iránta...
2009. febr. 14. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 13 hónapja szültem nála, és előtte hozzá jártam terhesgondozásra is. Én csak jót tudok mondani róla, velem nagyon rendes volt, és a szülésnél is odafigyelt rám. Pedig nem is a magánrendelőbe jártam, hanem akkor még a kistarcsai kórházba rendelt, és oda mentem. Persze minden vizsgálatkor kapott borítékot, de csak 3000 forint volt benne.

Tudnod kell rólam, hogy a lányomat 6 éve egy férfi orvosnál szültem, aki lekezelően beszélt velem, és durván vizsgált mindig. A szülésnél 2 nap alatt 3-szor jött be megnézni engem, és a végén a szülésznő szólt neki, hogy vigyenek a műtőbe, mert meghalok. Ezek után döntöttem úgy, hogy legközelebb csak női nőgyógyásznál akarok szülni.

A doktornő minden vizsgálaton tudta ki vagyok(vagyis megismert), kedves volt, és sosem vizsgált durván. A vajúdásom 6 és fél órán át tartott, közben fél óránként bejött megnézni. Kb. 3 órát üvöltöttem a fájdalomtól, de egyszer sem szólt rám, hogy hagyjam abba, vagy maradjak csöndbe. Végig nagyon sokat segített, és nagyban neki köszönhetem, hogy sikerült megszülnöm a kisfiam rendes, hüvelyi úton.

Én csak ajánlani tudom neked! Remélem te is meg leszel elégedve vele:)

2009. febr. 14. 13:51
 5/6 anonim válasza:
100%
A magánrendeléseken miden rendben volt vele, nagyon türelmes orvos ahogyan már többen is írták. Minden rendben volt egészen szülésig... Sajnos éppen front volt amikor nálam is indulgatott a szülés (semmi fájás csak egy kis pecsételés a 39. héten), beszéltem vele telefonon amire berendelt a Klinikára. Nem szereték senkit sem untatni a szülés történetemmel, de a lényeg az volt hogy a tudtom és beleegyezésem nélkül indította meg a szülést. Szinte még semmi fájdalmam nem volt amikor burkot repesztett. Az egész szülés közben nagyon sokszor vizsgált kézzel, azt hittem hogy meghalok közben annyira fájt. A túl korai burokrepesztés miatt iszonyú erős fájásaim voltak viszont nem tágultam szinte semmit. Ezt a baba egy ideig állta, de a végén kínjában belekakilt a magzatvízbe. Még ekkor is hagyott szenvedni elég sokáig egészen addig míg a pici szívhangja romlani nem kezdett, így végül császármetszés lett a dologból. Az is elég borzasztó volt, hogy velem a doktornő szinte nem kommunikált, azt láttam hogy a szülésznővel a sarokban suttognak. Egyszer amikor odajött hozzám akkor is elég szenvetlen volt, azt mondta hogy tudja hogy fáj, de mindenkinek fáj, túl leszek rajta. Elég nehéz volt feldolgozni ezeket a dolgokat, amikor beszélni szerettem volna vele a történtekről rámripakodott. Sokat gondolkoztam a történteken, a siettetett szülésindítás mögött valószínűleg az állt hogy aznap éppen bent dolgozott és ha már bent voltam akkor két legyet ütött egy csapásra. Ha normál módon ment volna minden akkor esetleg átcsúszott volna a szülés másnapra amikor is a doktornő már nem rendelt és ez felborította volna a hetét (egy héten csak kétszer dolgozik a Klinikán a többi nap magánrendel). Nagyon sajálom hogy így alakult, a második gyermekemet ezer százalék hogy nem nála fogom szülni.
2010. jún. 8. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Megkérdezhetem, hogy mikor szültél a doktornőnél? Mennyi pénzt adtál neki ezek után? Köszi, ha írsz!
2010. aug. 31. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!