Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt szülés után az...

Milyen volt szülés után az első szex?

Figyelt kérdés
Most fog letelni az a bizonyos hat hét,már a dokim zöld utat adott,kicsit tartok tőle,hogy "tágabb" ott.(spontán hüvelyi szülésem volt)illetve,attól is félek,hogy fájni fog.
2009. febr. 12. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nintha a szüzességedet veszitenéd el!-) Én ugy is készültem rá nagyon izgultam milyen lesz nem fog e fájni. Mindenkinél más,nekem jó volt!
2009. febr. 12. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha minden rendben van akkor nem fájhat, csak esetleg kellemetlen, az meg nem biztos hogy tágabb főleg ha varrtak, lehet hogy jobb lesz mint újkorába:)

2009. febr. 12. 16:19
 3/12 A kérdező kommentje:

húú,annyira kíváncsi vagyok,már alig bírunk magunkal.

Már olyan rég volt:)

Köszi a válaszokat.

2009. febr. 12. 16:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem volt annyira jó... nekem szűkebb volt,mint szűzlány koromban,úgyhogy hetek kellettek,míg újra igazán élvezni tudtam. Remélem nektek azért másképp lesz,főleg,ahogy az előző válaszolók tapasztalatait olvasom :)
2009. febr. 12. 16:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyan én csak két öltést kaptam, de sokkal szűkebb lettem. Mivel elsőre nem sikerült, a férjem a továbbiakban félt nagyon, hogy fájdalmat okoz, de egy igazi szerető férj ezt nagyon jól tudja kezelni. Na meg persze, akkor kelt fel a gyerek is, szóval gyakorlatilag egész éjjel tartott.

A kezdeti nehézségek csak pár alkalommal tartottak, azóta minden úgy működik, mint régen.

Ha megfelelően el tudsz lazulni és nagyon odafigyel a férjed (miért ne tenné?), akkor max. egy kicsit kellemetlen lesz, de az is hamar elmúlik.

2009. febr. 12. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 hete szexelhetünk újra, és még mindig fájdogál picit :( Újra meg újra elvesztem a szüzességemet. Sikosító segített, de még azért nem az igazi.
2009. febr. 12. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Őrületes volt... Mint az első...

Fini azóta is!

2009. febr. 12. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szűzlányt játszottam egy pár alkalommal, a behatolás fájt kicsit, de utána már nem.

Én férjem szerint nem vagyok tágabb, mint előtte voltam, minden ugyanolyan.

2009. febr. 12. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tökéletes...nem volt gátmetszésem.
2009. febr. 12. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

fú nekem ez az alkalom volt az egyik legjobb az életemben :) picit érzékeny volt (sok öltést kaptam), és féltem is hogy fájni fog, ezért "csak" behatolás nélküli hancúrra készültem, de annyira begerjedtem, hogy azon kaptam magam, hogy megtörtént :)

szerintem ha még nagyon érzékeny vagy odalenn, irányítsd te a dolgokat (pl. lovagolj). bocsi a kendőzetlen fogalmazásért, de hátha jól jön :)

2009. febr. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!