Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap nem éreztetek több...

Tegnap nem éreztetek több jóslót, vagy esetleg nem menntetek be majdenm szülni?

Figyelt kérdés

A szél miatt és a front miatt. :)

Mert én igen

2009. febr. 12. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:

szia,épp most jövök a védőnőtől és ugyan ezt kérdezte mikor meglátott.Tegnap és ma egész nap keményedek szinte megállás nélkül,sehogy nem jó,se ülve se fekve se sehogy:)!Nem szeretik ezek a babák ezt a rossz időt:)))!

Hány hetes vagy?

37+4 heteske

2009. febr. 12. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
40. nemsoká szülök. :)
2009. febr. 12. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Tegnap nekem is volt sok keményedésem, ma kevésbé. Minden jót, könnyű szülést!

39+2 heteske

2009. febr. 12. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap nekem nem a keményedésekből volt több, hanem a hasam legalján fájt nagyon, volt hogy kezdett rendszereződni is, aztán meg teljesen elmúlott. A tegnapi nap amúgy is kikészített, mert levert voltam, Bébike is "gyakorolt", kicsit talán lejjebb is van a hasam (mondjuk már ideje is volt). Ma tök pihentem ébredtem, sok mindent megcsináltam, aztán 11 körül megint elkezdte a hasam alja, nem rendszeresen, de elég kellemetlen és nem tudom, hogy mi ez. De én is időben vagyok már: 39+3 hetes

2009. febr. 12. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Na akkkor én is megnyugodtam egy kicsit(első babám és nem tudtam mi lehet), mert nekem kedd óta és főleg éjszaka annyira fájt a hasam alja, olyan volt mintha késsel hirtelen belevágtak volna ez tartott pár másodpercig de annyira fájt hogy levegőt alig bírtam venni+ mozogni meg ez idő alatt nem tudtam.Nem volt rendszeres de sokszor olyan hirtelen tört rám hogy kezdtem megijedni, mi lehet ez??Akkor ezek szerint ez lenne a jósló fájás?

38 hetes km

2009. febr. 12. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem tegnap ment el a nyákdugóm! :S Aztán fájásaim is voltak rendszeresen! De elmúltak! Ahogy elcsitult kint a szél én fájásaim is elcsitult.

Vajon mikor szülök?

Könnyű szülést!

38 hetes, szerintem neked se kell sok. kitartást :)

2009. febr. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!