Apás szülésnél kinek volt rossz élménye? Férfiak válaszát is szívesen venném, most a negatív oldal érdekel, nem a pozitív.
Figyelt kérdés
Most nem a jó oldala érdekel,hanem a rossz.
Amit negatívként éltél meg vagy a férjed látott rossznak(pl.a látvány,vagy nem tud segíteni vagy esetleg téged zavart egy adott pillanatban,hogy ott van stb)
Császáros leszek,de érdekel,mert sokszor hallok jókat erről a dologról,de kíváncsi vagyok az esetleges negatív véleményekre,őszintén.
2011. febr. 13. 11:04
11/15 anonim válasza:
Férjemnek egy ismerőse mesélte, hogy ő végig bennt maradt a szülésnél és igen, megbánta... férjem ezért sem akart bejönni... nem erőltettem, és szerintem egy férfi "normalitása" nem attól függ, a szülésnél jelen van-e vagy sem... sokkal jobb, ha erről őszintén tudnak beszélni a babát várók és nincs passzív-agresszív ráhatás a férfira... mellesleg nálunk végül változott a felállás, úgy alakult, hogy bennt maradt, és nem bánta meg :)))))
12/15 anonim válasza:
Na hallod 13:22-es! Milyen "emberrel" élsz együtt?! És bevállaltál még egy gyereket ettől?:S
13/15 anonim válasza:
Olvastam tovább. Te jó ég! Ugye nem maradsz vele??? Nyugtass meg. A gyerekeknek is jobb lesz,hidd el!
14/15 anonim válasza:
Bocsi,hogy nem a kérdésre reagáltam,csak elolvastam a válaszokat. Nekünk csak szép emlék marad. Le se tudtam volna beszélni,hogy ne jöjjön be,annyira ott akart lenni a férjem. Mindenre kíváncsi volt,mindenre figyelt helyettem is(én már akkor alig voltam jelen),sajnált hogy nem tud segíteni,de egy életre szóló élmény marad mindkettőnknek. Kivette a részét belőle amennyire lehetett.
15/15 A kérdező kommentje:
mondjuk én nehezen tudnám elképzelni,hogy szenvedek és valaki ott legyen körülöttem és "sajnáljon" amolyan egyedül szenvedős típus vagyok,szeretem,ha más nem látja a fájdalmamat.Pláne olyan,akit szeretek.
Bár ha császárra be jöhetne,annak nem volnék ellene,mert az akkor és ott nem fáj.Utána meg majd lesz valami,az már nem érdekel :-)
Szép napot mindenkinek! És mentek a zöld kezek!
2011. febr. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!