Kinek milyen tapasztata van a szülés utáni
menstruációval?
Figyelt kérdés
Hétfőn volt 6 hete, hogy szültem, és tegnap megjött a menszeszem. De nagyon erősen vérzek már két napja. Ez normális? Az első alkalommal ez mindenkinél ilyen vagy esetleg van valami baj?
Kinek milyen volt először és hány napig tartott?
2009. febr. 11. 13:02
1/6 anonim válasza:
Nekem ma jött meg,5 hónap után,de még nem olyan erős! De sokmindenkitől hallottam,h nagyon erősen jött meg ismét,ne izgulj,ez normális ilyenkor! Még lehet nekem is erősödni fog...:(
2009. febr. 11. 13:04
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is 6 hét után jött meg és az első alkalom elég erős volt (6 napig tartott),gondolom így is tisztul a szervezet.
Azóta visszaállt normálisra (mondjuk én most már fog.gátlót szedek).
Üdv,
4 hós kislány anyukája
Szóval sztm semmi bajod,
2009. febr. 11. 13:09
3/6 anonim válasza:
Szia! Az első nekem is hamar megjött és a szokásosnál sokkal erősebb volt. Napokban viszont ugyanúgy 5 napig tartott mint egyébként, és az utána következők már erősségben is a szokásosak voltak. Akkor fordulj orvoshoz ha tovább tart majd mint szokott, illetve az erőssége nem csökken.
2009. febr. 11. 13:11
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Akkor nem izgulok rajta, bár nem gondoltam volna, hogy ennyire lesz! Majd ha esetleg nem múlna el akkor elmegyek dokihoz! Mégegyszer köszi a válaszokat!
2009. febr. 11. 13:46
5/6 anonim válasza:
Nekem is 6 hét után jött meg először szülés után!!
7 napig tartott igen erős volt és NEM GÖRCSÖLT a hasam!!!
Ugy örültem!!
Ugyan is a szülés elött a menzimnél kapartam a falat ,és nem tudtam felálni annyira görcsöltem!!
Ma már 5 napig tart és nem görcsölök egyáltalán!!
Üdv egy 6 hós babuci anyucija
2009. febr. 11. 22:22
6/6 anonim válasza:
Nekem szülés után 7 hétre jött meg, a doki szerint 80%-ban nem jön meg annak, aki szoptat. Hát én a maradék 20 % vagyok. Dupla annyi ideig tartott, és dupla annyi volt. A 2. 2 napot késett, az már valamivel enyhébb volt, de még mindig erőteljesebb,mint régen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!