Milyen doki Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász, természetgyógyász?
Kedves Utolsó:)
Én azóta is hozzá járok, nagyon kedves, alapos dokinak ismertem meg. Legutóbb több, mint egy órát benn voltam nála...pedig kinn várt a sok beteg. Én csak ajánlani tudom:)
Szia!
És tényleg alkalmazza a természetes gyógymódokat?
És Dr Takáts Bélával kapcsolatban nincsenek véletlenul tapasztaltaid?O is alkalmazza az alternatív gyogymodokat is,Budapesten rendel.
Dr Kovács Zoltánrol elég sok rossz tapasztalatot hallottam,hogy nem figyel a betegre,nem ért a szakmájához,nem tul kedves,stb.
Tudom,hogy nem ez alapján kell ítélni,de nem akarok megint mellényulni az orvosválasztással.
szia:)
sajnos őt nem ismerem, de megnéztem a honlapját és szimpinek tűnik.
nekem kovács dokiról tényleg nincsenek rossz tapasztalataim. velem mindig kedves és odafigyel.
szerintem egy konzultáció erejéig próbáld ki...nem kér sokat.
üdv:rita
Voltam Dr Takáts Bélánál,és o a legkiválobb szakember,és a legmegbízhatobb,legkedvesebb nogyogyász,akivel valaha találkoztam.
Kikezelt olyan hosszantarto betegségekbol,amikbol más orvosok nem tudtak.
Szia!
Nem tudom fogod-e még olvasni. A kérdésem az lenne, hogy 2009 óta hozzájársz folyamatosan? Változott a véleményed róla? Mennyi a rendelés költsége? (már ha nem vagyok túl indiszkrét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!