A 41. héten járok. Van olyan, hogy elmúlnak a fájások? A rendszeres fájások visszaenyhülhetnek, ill. elmúlhatnak? Nem lehet baja babámnak?
Figyelt kérdés
Elsö babát várok.
ma 5.30-tól 10 perces fályásaim voltak.11-kor bementünk a kórha´zba.Megvizsgáltak,nem tágultam még csak keveset.A szülésznö azt mondta,éz még nagyon az eleje,haza mehetek ha akarok.(5 percre lakunk a kórháztól)
menjek vissza,ha sürüsödnek fa´jások,vagy elmegy a magzatvi´z,esetleg vérze´s jön.du.aludtam 1 o´rát,addíg elmúltak a fájásaim.Most 15 percesek.járt már valaki így??
2008. jan. 29. 18:56
1/2 anonim válasza:
Ha már egy őrája 5 fájásaid vannak vagy elmegy a magzatvíz akkor menj be! Előfordul, hogy visszafordul igen, a babád kiválasztja a számára legmegfelelőbb időpontot és helyzetet. A tempót Ő diktálja, légy türelemmel! Drukkolok Neked! Egy 38 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy mire ezt a választ írom, már megszültél, de azért leírom.Én 3 napig mászkáltam ilyen fájásokkal a kórházban. Mindíg elmúlt majd visszajött. Azt mondták az volt a baj, hogy nem erősödtek, és nem sűrűsödtek a fájások. Végül burokrepesztéssel megindították a szülést onnan már gyorsan ment minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!