Van egy egészséges 8 hós kisfiam, nagyon szeretem. Gondolkodunk a kistesón, de valahogy jobban aggódok. Az elsőnél eszembe sem jutott, hogy szülésnél lehet bármi komplikáció is. És az is, hogy egészséges legyen a második baba is. Ti hogy voltatok ezzel?
2011. febr. 8. 07:55
1/9 anonim válasza:
A terhességet most valahogy máshogy viselem.. sokkal gyorsabban tellnek a hetek olyan mintha egy szinpadon lépnék fel ahol produkálnom is kell magam és még forog is.
aggódni nem szoktam próbálom elkerülni a gondokat a szüléstől sem félek jobban mint elsőre féltem csak tudom mire számíthatok elötte utánna a babával milyen lesz szóval már nincs rózsaszín köd nincsennek ábrándozások de a realítás valahogy jobban megnyugtat.
17+3 kismama.
kérdezz még ha kiváncsi vagy valamire.
2011. febr. 8. 08:12
2/9 anonim válasza:
A nagylányom 2.5 éves lesz mire megérkezik a kistesó.
csak viszonyításnak irtam.
2011. febr. 8. 08:14
3/9 anonim válasza:
Én nem aggódok, talán jobb is, fel vagyok készülve mindenre. (azt hiszem, bár biztos lesznek újdonságok még. 27 hetes vagyok)
2011. febr. 8. 08:40
4/9 anonim válasza:
Nem aggódtam többet, csak több kopmlikácoó volt
(haemtóma, mióma, cukorbetegség), kicsit nehezebben viseltem.
De az elsőnél csak 27 voltam, a másodiknál 36.
Alapból nem vagyok otthonülő, bezárkózós paramami, szinte végig dolgoztam, jöttem-mentem, festettem, havat lapátoltam......
2011. febr. 8. 08:46
5/9 anonim válasza:
Kevesebbet.
2011. febr. 8. 08:56
6/9 anonim válasza:
Pont így vagyok ezzel mint Te. Nekem van egy gyöngyörű 5 éves kisfiam. Mindig szerettem volna két gyereket, de belegondolva is rosszul vagyok az egésztől. Több bennem a félelem , hogy minden rendben menjen végig. Még igazán nem döntöttem, Nekem más gondjaim is vannak.
2011. febr. 8. 09:28
7/9 anonim válasza:
Második terhességemnél nem aggódtam egyáltalán,de sajnos elvetéltem,most fogtunk bele újra a kistesóba de biztos,hogy az előzmények miatt nagyon fogok aggódni:(
2011. febr. 8. 10:20
8/9 anonim válasza:
Teljesen problémamentes első terhességem volt, végigszexeltük, végigtanultam és vizsgáztam az egészet, 39 hétre jött teljesen egészségesen a kisfiam és sokáig szoptattam. Ennek ellenére most másodjára tiszta para vagyok (pedig minden rendben van!) eszembe jut olyan amire az elsőnél csak legyintettem hogy ááá úgyse velünk történik ilyen, az ilyesmi agyon ritka, stb (direkt nem írom le mikre gondolok, de komplikációk). Nem merek szeretkezni, nem merek kádazni, itthon vagyok és csak a házimunkát csinálom meg a gyerkőcömmel játszom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!