Császármetszés után tényleg nehezebben megy vissza eredeti formájára a hasunk? Lehetünk-e egyáltalán a régiek?
(Utolsó válaszoló: a hasizmokat régóta nem vágják át! Egészen a bikinivonalnál ejtik a vágást, és "elhúzzák" a hasizmot a méhről. Tehát a hasizom nem sérül. Persze ez normál császárra vonatkozik.)
A kérdésre: nekem is császárom volt. A heg nagyon szép, és ahogy lassan mennek le a kilók, a hasam sem lóg rá. Mivel a bőröm szétrepedt, nyilván nem fogom már mutogatni, de ez már a koromból adódóan sem vágyam. A teljes regenerálódáshoz szerintem kb. egy év kell. Ahogy akkor kinéz, az már tekinthető végeredménynek. Ha fokozatosan adod le a plusz kilókat ha van egyáltalán), és van ideje a bőrödnek követni a változást, akkor nem marad a kinyúlt bőr rajtad. Ehhez szükség van sportra is, de mindig kend krémmel is, mert rengeteget segíthet. Még akkor is, ha a hatása csak sokára látszik. Minden jót!
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat!
Az utolsó Válaszolónak külön köszönöm, visszaadtad a reményem!!! :o)
Sajna nem figyeltem oda - szoptatás alatt sem - így 20 kg-ot szedtem már fel. (12 hete császároztak.) Most meg csak fogom a fejem, és jajgatok. Tudom, magamnak köszönhetem. Már el is kezdtem pár hete tornázni, egészségesebben kajálni (persze lightosan a szoptatás miatt), de így most még motiváltabb lettem. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!