A megindított szülés sokkal jobban fáj? Mire kell készülni? Van, hogy nem olyan vészes?
Hát szerintem rosszabb. 4-ből 3 inditott és bizony k---ára kemény. A természetes szülésem sokkal "kellemesebb" volt. Az oka vallóban az, hogy az inditottnál rögtön erős fájások vannak, a természetesnél fokozatosan. De viszont nyugtasson az, hogy viszont felgyorsitja az időt. Két órán belül meglettek, igaz a természetes szülésem is nagyon gyors volt.
Minden jót! A végeredmény a lényeg. Szoritok, ird meg! :-)
Szia!
Nekem indították a szülést, kaptam oxitocint, burkot repesztettek és és 10 órát vajúdtam mire megcsászároztak. Szerintem rosszabb az indított szülés mert lehet, hogy az a baba még "nincs pozicíóban", és esze ágában sincs megszületni. 38+5 hetes terhes vagyok és kinéz még egy indítás jövő héten,már aggódom is rendesen... (nem császár!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!