Mit jelent az, hogy már elvékonyodott a méhszáj?
Figyelt kérdés
37+5 hetes vagyok,ma mondta a doki.2011. febr. 1. 16:43
3/8 anonim válasza:
Miután nekem ezt mondta a doki, még 10napig bent marad a lurkóm.
4/8 A kérdező kommentje:
hát én már örülnék ha jönne,ha megláthatnám a babót:)
igazából mást nem mondott a doki,csak azt,h még zárt
2011. febr. 1. 21:25
5/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam most valahol, hogy az elvékonyodott méhszáj könnyen kinyílhat. Vagyis ez jó jel:)
2011. febr. 1. 21:43
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, mért sürgeti midnenki a babáját.
Lehet lepontozni, de a terhesség az 40 hét... Igen, a kiírt nap UTÁN már én is vártam, hogy jöjjön a picikém, de 37 hetesen! S így utólag nem számít az a 3 nap, amivel túlhordtam... Szerintem még ne siettesd, persze tudom, megy majd minden magától, de még ráér az a Csöpp...
7/8 anonim válasza:
Nem sietteti,nem ő vékonyította el a méhszáját,csak kérdezett valamit.Egyébként 37 hetesen érett terhességről és magzatról beszélünk.Legalágg valamivel könnyebb lesz a szülés,hogy nem szed magára még majd' egy kilót(mármint a baba:))
8/8 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy nem én döntöm el,hogy mikor jön a baba,csak reménykedek,hogy akkor amikor mindkettőnknek a legjobb!
2011. febr. 2. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!