Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthonszules. Velemenyek,...

Otthonszules. Velemenyek, ervek, ellenervek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ellene.

Amíg nem szültem, otthon akartam szülni, de a dokimhoz ragaszkodtam, így maradt a kórház. Amúgy meg problémát találtak a lányomnál a 38 hetes uh-n.

Amióta megszültem kórházpárti vagyok, mert ott van a segítség, ha netán baj lenne, és szerintem kényelmes - az eügy helyzete ellenére- is, magammal és a gyerekkel kell foglalkoznom, nincs háztartás, takarítás, elpakolás... (nekem pihi volt a kórház).

Megjegyzem, nem ártana otthonosabbá tenni a szülészetet.

Egyébként a választás lehetőségét meg kell adni szerintem a szülő nőnek, de nagyon be kell határolni, milyen eg.-i paraméterek kellenek hozzá.

2011. febr. 1. 15:48
 12/15 fiknerné tósoki vand ***** válasza:
én sr szülnék otthon semmi pénzért,veszélyes.még ha ha az ember ismerös körülmények között szül akkor sem.lebeszélnék mindenkit.
2011. febr. 4. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Még egy pro érv:

A magyar egészségügy amúgy is kevés pénzecskéjéből nem megy el még arra is, hogy rengeteg nő és kisbaba alapvetően feleslegesen napokig kórházban tartózkodjon.

2011. febr. 4. 09:15
 14/15 anonim válasza:
Mindenkinek a demokráciában meg van a lehetősége, hogy szabadon cselekedjen, de!! gondoljunk a picire is, bár mi probléma közbe jöhet,ezt úgy kell megoldani, hogy rendeljék a ház elé a mentőt 80.000Ft a kiállás, ha kórházban szül az sem kerül olcsóbba!! Így mindenki biztonságban van és meg van a kívánsága!!
2011. febr. 4. 12:01
 15/15 anonim válasza:
52%
Úridivat otthon szülni! Aki nem képes betolni a seggét egy kórházba, és ezzel veszélybe sodorhatja a gyerekét, az minek vállal gyereket? 3 nap alatt kinn voltam a kórházból, amit igazán ki lehet bírni. Ráadásul a mai kórházak nagyon kényelmesek, és ha akarod, van saját szobád. Sosem fogom megérteni, aki otthon szül - annyi rossz példa után. A kórházban is lehet probléma, de akkor nem élnének le egy életet a szülők azzal a tudattal, hogy miattuk lett baja a babának, hiszen ők mindent megtettek!
2011. febr. 7. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!