34 hetes vagyok és egy hónapja eszméletlen erőtlen és gyenge vagyok.100 méter után már rosszul vagyok. Hogy fogok így szülni?
Voltam teljes kivizsgáláson és nincs vashiányom, jó a cukrom, a vérnyomásom is. A pulzusom magas. 100 körül van. Nehezen kapok levegőt, dehát ez a baba miatt van.
Nem tudok még a sarki közértbe sem kimenni, mert egyből rosszul vagyok. Karzsibbadás, nehéz légvétel és a többi.
Hogy fogok így szülni, ha ennyire gyenge vagyok?
:(
Ne aggódj!
Úgy vagyunk kitalálva, hogy menni fog.
Az normális, hogy a vége fele már ilyen "gyenge" az ember lánya.
A szülésnél az adrenalin mindent megold, akkor majd minden erőtartalékod mozgósítja a szervezeted.
Kitartás! És fel a fejjel!
Szia!
Szerintem ez nem normális, hogy ennyire rosszul legyél ilyen korán. Valami okának kell lennie.
32 hetes kismama
Én 31. hetes terhes vagyok, veszélyeztetett. Így semmit nem csinálhatok, napi 10 perc séta, semmi több. Még autóba sem ülhetek.
Nekem is ez volt a félelmem, de az orvosom megnyugtatott, hogy majd ő segít, és hogy lesz erőm ne aggodjak, legfeljebb jól elfáradok.
Remélem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!