A látogatási tilalomkor magára a szülésre sem jöhet be az apuka? Legfőképpen az István kórház érdekelne, mert ott fogok szülni.
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 18:31
1/2 anonim válasza:
Sztem hívd fel a szülésznődet,vagy a dokidat(ha van).De a szülészeti osztályon is adnak neked felvilágosítást.Talán annyiból szerencsés,ha van dokid,mert vele esetleg egyezkedhetsz,és ő megengedi(egy ismerősömnél így volt a tavalyi járvány idején,a fogadott doki megengedte,h KIZÁRÓLAG a szülés idejére mellette legyen.Nem biztos,h az Istvánban is van már látogatási tilalom.
2/2 anonim válasza:
Én is ott fogok szülni, remélhetőleg néhány napon belül :o). Tilalom van, de a szülésen ott lehet az apa; orvostól függetlenül. Most beszéltem a szülőszobával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!