A Debreceni Klinikán mennyibe kerül az alapítványi szobában egy éjszaka?
Figyelt kérdés
Én a Kenézyben szültem, de az egyik ismerősöm kérdezte ezt tőlem és gondoltam, hogy itt úgyis van valaki, aki tud ebben segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2009. febr. 5. 09:14
2/4 A kérdező kommentje:
És mitől függ, hogy 10 vagy 15 ezer?
2009. febr. 6. 08:49
3/4 anonim válasza:
Szia!Mikor szültél a Kenézyben?Kinél?Én is ott fogok Májusban.Leadhatnál pár infót!Egyáltalán nem vagyok jártas az ottani dolgokban.Tarifa?Szülésznő?megfogadtad?Előre is köszi az infót!Üdv.
4/4 anonim válasza:
Menjetek el szülést felkészitő tanfolyamra és mindent elmondanak pontosan. A portán kell jelentkezési lapot kérni , kitölteni és kb 2 hét mulva szólnak. 2 alkalommal és mindent elmondanak és bemutatnak. ingyenes!!! 30 hetes kortól már lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!