Az István kórházban fogok szülni, vagyis programozott császárom lesz. Fogadott orvosom van, mennyit szoktak adni egy császárnál? Gondolom többet mint egy rendes szülésnél.
Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 21:49
1/2 anonim válasza:
Ezt a fogadott dokidtól kérdezd meg,minden orvosnak más a "tarifája".Az én dokimnál nincs különbség sima és császáros szülés között(mármint "árilag")Gondolom vagytok olyan viszonyban,h kerek perec rákérdezz.Én így tettem,és azt is megkérdeztem,h ha esetleg császár,akkor mennyi?Különben nála 70000.Ja,én is az Istvánban szültem.
2/2 anonim válasza:
Az én dokim is az Istvánban dolgozik. Én rákérdeztem mág pár hónappal ezelőtt, ő azt válaszolta, hogy nem mondhat árat. Rámbízza teljesen. Mi 50-et adunk neki, de ha "több" dolga lesz, akkor 60.000.- kap. Nem hinném, hogy ennél többet kéne adni... Ő már levette a maga kis sápját a havi, nyolcezres magánrendelésein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!