Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az István kórházban fogok...

Az István kórházban fogok szülni, vagyis programozott császárom lesz. Fogadott orvosom van, mennyit szoktak adni egy császárnál? Gondolom többet mint egy rendes szülésnél.

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a fogadott dokidtól kérdezd meg,minden orvosnak más a "tarifája".Az én dokimnál nincs különbség sima és császáros szülés között(mármint "árilag")Gondolom vagytok olyan viszonyban,h kerek perec rákérdezz.Én így tettem,és azt is megkérdeztem,h ha esetleg császár,akkor mennyi?Különben nála 70000.Ja,én is az Istvánban szültem.
2009. febr. 4. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én dokim is az Istvánban dolgozik. Én rákérdeztem mág pár hónappal ezelőtt, ő azt válaszolta, hogy nem mondhat árat. Rámbízza teljesen. Mi 50-et adunk neki, de ha "több" dolga lesz, akkor 60.000.- kap. Nem hinném, hogy ennél többet kéne adni... Ő már levette a maga kis sápját a havi, nyolcezres magánrendelésein.
2009. febr. 6. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!