Mi a tapasztalat, Kecskeméten lehet császárt kérni, csak azért mert én úgy szeretnék inkább szülni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 11:06
1/5 Nigra válasza:
Én csak annyit kérdeznék, hogy miért?
2/5 anonim válasza:
Ha megtalálod azt az orvost,aki jó pénzért megcsinálja indok nélkül is, akkor lehet kérni, különben nem.
Orvos-etikátlan is , meg veszélyes is
3/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm állítólag így szült. Fogadott orvosa volt Kecskeméten, de fizetés nélkül léptek le...De állítólag neki is csak annyi volt az indoka, hogy ő igy akar szülni és kész.De fogalmam sincs ki volt az orvos.
4/5 anonim válasza:
Miért lenne etikátlan??? Magánkórházban szabadon tudsz választani, csak ki kell fizetni, mert drágább, mint a sima szülés.
De állami kórházban tény, hogy nem választhatsz, max. ha találsz olyan orvost, biztos meg lehet egyezni vele. Ma már semmi sem lehetetlen.
5/5 anonim válasza:
én másfél éve szültem császárral, de azt hallottam, mostmár ha a fogadott orvos úgy is dönt,, hogy császár, akkor is egy bizottság értékeli, hogy tényleg indokolt-e. Legalább is pár napja az egyik ismerősömnél így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!