Akinek az első szülését indították, a másodiknál könnyedén felismerte a szülési fájásokat?
Az elsőt indították burokrepesztéssel. Oxit nem kaptam.
Fájásaim sem voltak igazán, csak feszegetést éreztem a lábam között.
A másodikat szintén indították, tablettával. Oxit nem kaptam. Pokoli fájdalmaim voltak, nem hittem hogy túlélem:)
Ha lenne mégegy baba, tudnám mire számítsak...
Bár, mindkét gyereknél volt opt-m, ami mindkét gyereknél másféle fájdalmat éreztetett, mint amikor szültem. Fura egy dolog. Kiváncsi lennék egy spontán induló természetes szülésre, hogy akkor mit is lehet érezni:)
Bocsi, egyelőre én sem tudok segíteni. 4 hét múlva már remélem többet tudok mondani.
Az elsőt indították. Oxitocinra nem volt semmi.
Ezért adtak zselét. Arra is semmi. AZtán még egy adag zselé. Na, onnantól nem tudtam kommunikálni szegény férjemmel.
Remélem, pár hét múlva nem indítottnak kell lennie...
Hát szurkolok, hogy ne kelljen indítani a másodikat egyikünknek sem! Ha esetleg eszedbe jut, nagyon örülnék, ha utólag megosztanád az élményedet.
A zseléről még nem hallottam korábban, most, hogy írtad, utánanéztem - azért olyan durva dolgok ezek, nem? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!