Gyakori kakilás lehet a szülés kezdetének egyik jele? Tegnap délután óta 5 alkalommal kellett, minden esetben "egész" volt, és az eddigiekkel ellentétben szorulás nem kísérte.
Szia4Lehet tünete.nekem ugyan nem volt,de a sógornőm szülés előtt pár nappal,állandóan a wc-re járt,abból már sejtette hogy jön a baba:-)
Sok sikert,könnyü szülést kivánok!
Akkor minden esély megvan rá, mert azóta is változatlan a dolog. :)
Remélem, olyan valaki is ír, akinek személyes tapasztalata van a dologról, mert kérdeznék még párat :)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves második! Nem vettelek észre :)
Reggel kezdődött neked vagy még előző nap? Arra nem emlékszem, hogy kb mikor indult meg (hány alkalom, óra után)?
Szia!
Mindhárom szülésem így kezdődött. Az első a 40. héten, a másik kettő a 38. hét betöltése után indult be. Folyamatosan wc-re mászkáltam:) 100 %-ra biztos voltam benne, hogy kezdődik. Igazam is lett.
Köszi :)
Hát nem bánnám, ha nálunk is így lenne. Végre ma úgy érzem, hogy teljesen kész vagyok szülni, minden félelem nélkül. :)
Szülés előtti nap hajnalban kezdődőtt a wc-re mászkálás,de már akkor a szüléssel álmodtam:-)
Nekem közbe a derekamra is kisugárzott a fájdalom egész nap,estére lettek fájásaim, a doki telefonon mondta h vegyek be óránként 1 nospát,összesen 3-at. Nem mulasztotta el,sőt erősődtek a fájások...másnap reggelre lett meg a fiam.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!