Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol, kinél szülnétek, ha...

Hol, kinél szülnétek, ha majdnem biztos, hogy császár lesz?

Figyelt kérdés
A kislányom császárral született, 3 éves, nyárra várjuk a kistesót. Az első császár után nagyon nehezen épültem fel, talán nem csak alkati tényezők miatt... (Bp-en élünk, tiszta, rendes kórházat szeretnék, ahol a nővérek és az orvosok is teszik a dolgukat :-)
2011. jan. 13. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Dr. Harsányi Lehel, Kútvölgyi Klinika. Nagyon-nagyon lelkiismeretes orvos, gyönyörűen gyógyultam a császárból, a hegem alig látszik, mindenki megcsodálja, én egy nappal utána vígan sétáltam. Sajnos ő a Kútvölgyiben van egy ideje, ahol azóta fizetős a szülés. www.maternity.hu
2011. jan. 13. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Robert Karoly klinika : Dr. Demjen Zsolt
2011. jan. 14. 03:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Sote II. Ott született a lányom császárral, és most februárban fogok ismét szülni, valószínű újra császárral (17 hó korkülönbség). Volt fogadott dokim, most is Ő lesz, de amúgy teljesen meg voltam elégedve mindennel, és elég kúltúráltnak mondanám a szobákat is, pozitívat csalódtam.
2011. jan. 14. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Máv kórház! Dr.Gulyás Istvánnal, mindkét császárom rendben volt. Kórház is nagyon rendben van.
2011. jan. 15. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!