Császár esetén mit csinál a szülésznő? Hol van ilyenkor és miben segít?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:44
1/3 anonim válasza:
Előkészít,beöntés,borotva(ha kell)felteszi a pocakra a ctg-t,beköti az infúziót.A műtőben az ő kezébe teszik a babát,viszi a csecsemősöknek és utána vissza hozzád megmutatni.És kb ennyi
2/3 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel, kb ennyit csinál ha programozott császár. Ha meg ugye nem tudjátok még hogy császár lesz, az más.
Nekem progis volt (sajna), és örülök hogy nem fogadtam szülésznőt.
3/3 anonim válasza:
nekem pl az orvosra ráparancsolt, hoyg nem várunk tovább hanem most azonnal császár. 2 és fél órán keresztül nyomtam és sajna nem jött ki! A doki meg még az isten tudja meddig váratott volna... mindig csak azt kérdezte mekkora ez a baba mit mondtak, az utolsó uh-n...?
Ugyhogy nekem nagyon jó volt hogy ott volt. Azon kivül fogta a kezem, beszélgetett velem, mig ki nem vették volna. Miután kivették, elvitte megtörölgette odahozta, majd elvitte megfürdetni, vitte anyut is meg párom is... Jó hogy ott volt. Nem bántam meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!