Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leírnátok, nálatok hogy volt...

Leírnátok, nálatok hogy volt az utolsó hét?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, törványszerű-e, hogy legyen valami jele a szülés közeledtének: vizesedés, ajkak illetve arc puffadása stb?! Nekem ilyenek nincsenek, csak néha jóslók, 1-2 órára. A nyákdugót sem vettem még észre...
2009. jan. 29. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi előjele nem volt a szülésnek,az aznapi nst sem mutatott semmit,méhszáj teljesen zárt volt.

Aztán éjszaka hirtelen elfolyt a magzatvíz:D

Viszont ami érdekes h még aznap este rámjött ez a "mindent el kell intézni sürgősen" szindróma-takarítás,meg ilyesmi,mintha tudtam volna h ebből még aznap szülés lesz:D

2009. jan. 29. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó héten már annyira rosszul voltam(jött minden alul-fölül,az utolsó 2-3 hétben már csak fotelban tudtam aludni),hogy szülés előtt egy nappal nekiálltam sütni-főzni.És már nem voltam tekintettel se a savra se a hányingerre úgyhogy jól bezabáltam.Este meg másnap reggel kihánytam az egészet és mentem 8-ra Ctg-re.Meg is vizsgáltak és már 3 újjnyira nyitva voltam,(pedig nem fájt semmim)mehettem a szülőszobára.A fájásoktól kezdve 3 óra alatt meglett a kisfiam:)
2009. jan. 29. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem a 33.héten volt vizesedés,arcra mindenki azt mondta mindjárt szülök,és a 40. héten szültem-.De a 39.-en be kellett feküdnöm,rossz laborérték miatt,így a korházban telt,de nem volt semmi előjele.A szülés hajnalban indult,amikor elfolyt a magzatvíz,és estétől enyhe fájásokat éreztem,kis görcsöket.
2009. jan. 29. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem volt és nem történt semmi különös. Sőt szülés előtti nap még "jobban" éreztem magam, mint bármikor a terhesség alatt. Nagyon könnyű volt sétálni, és még a nagybevásárlás sem fárasztott ki. Aztán másnap szültem. Délelőtt elment a nyákdugó, délután megszületett a kislányom.
2009. jan. 29. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó hetem nekem ugyanolyan pörgösen telt el,mint a többi.A férjemmel mentünk ide-oda,május volt,gyönyörű idő,meleg esték...

Az "utolsó"nap még sütöttünk a férjemmel este pizzát,de abbol már alig ettem,hányingerem volt...

Akkor este még lustiztunk egyet a tv-elött elmentem letussolni és elkezdett szivárogni a magzatvíz.Másnap 17:12-kor lett meg a lányom császárral sok-sok vajúdás után!Ja és aznap otthon nagytakaritást csináltam,hátha megindul...meg is indult:-))

2009. jan. 29. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:

A nyákdugóm a szülés elött 2-3 nappal kezdett távozni!Amikor bementünk este a korházba még én is csak 1.5 újjnyit voltam nyitva(2 hétig)de akkor gyorsan pörögtek az események!40+3 VOLTAM!

KÖNNYŰ SZÜLÉST KÍVÁNOK NEKED!

(az elöző voltam)

2009. jan. 29. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy hétfői nap ment el a nyákdugóm egy része, ez még tartott utána 2-3 napig. Kedden mentem ellenőrzésre és ott mondta az orvosom, hogy teljesen ki vagyok nyílva. Pénteken nst, semmi nem utalt arra, hogy másnap már a karomban fogom tartani a Pindurkámat! :) Szombatra virradóra kivételesen jót aludtam, korán reggeliztem, majd visszaaludtam - előtte soha nem volt ilyen! Utána zuhany és betelepedtem a kanapéra, hogy nézek egy filmet, kényelmesen elhelyezkedtem és abban a pillanatban, de komolyan!, elment a magzatvíz! :) Fájások sem voltak, úgyhogy a szülőszobán rásegítettek.

Soha nem volt jóslófájásom, arcom-szám sem dagadt fel, még igazi fájás sem volt.

2009. jan. 30. 00:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem nyákdugó nem távozott, sem komolyabb vizesedés nem volt, sem puffadás. Viszont! mivel első babámmal voltam, nem is igazán tudtam,h mi miért van. márc.4re voltam kiírva, 3án hajnalba arra keltem,h fáj a hasam, de nem kicsit. Ezzel a fájással elvoltam d.u.-ig, boltba mentem, sütöttem-főztem, beszélgettem interneten, stb.aztán mivel sűrűsödtek a fájások, amivel 1idejűleg keményedett a hasam, elkezdtem írni,hogy mennyi idő telik el kettő fájás közt. Aztán telefonáltam 1 sort, hogy lehet,h idő van. De elódáztam még 1 pár óráig. 17h-ra bementünk (mondtam,h semmi komoly, megyek haza), megállapították, hogy aznap szülünk. 22h 27-re megszületett Niko.
2009. jan. 30. 07:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Én valahogy tudtam előző csütörtökön hogy a hétvégén meglesz a baba, még viccelődtünk is a dokival, hogy hétfő előtt találkozunk még.Be volt duzzadva a mindenem, és marhára feszült voltam.Előtte két napig úgy éreztem, mint mikor az ember visszafolytott lélegzettel vár.Amikor elindultak a ájások, tudtam, hogy ez AZ.Öt óra múlva korház, másnap hajnalban baba.
2009. jan. 30. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem még elvileg van 17 napom, de már napok óta furán érzem magam, lehet, hogy már ez is annak a jele?? Hasmenés, feszült érzés, éjjel-nappal aludnék, újjaim nem érzem már a dagadástól, zsibbadástól, étvágytalanság, lehet, hogy ezek már előjelek ?
2009. jan. 30. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!