Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, szülés után...

Császárosok, szülés után órákig nem lehet felállni, ha ilyenkor kell pisilni mit lehet csinálni, ágytál?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Műtét előtt tesznek fel katétert és majd amikor lekerülsz a gyerekágyas osztályra,akkor veszik ki.

Legalábbis SOTE 2ön így van.

2011. jan. 8. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Komáromban is úgy van, ahogy az első válaszoló írta.
2011. jan. 8. 08:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Műtét előtt katéter, amit a szobában vesznek ki-nálunk akkor, amikor a kismama kéri, de max 12 órával a szülés utánig hagyják bent. Kecskemét
2011. jan. 8. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pesten szültem (Szent Istvánban). Műtét után 6 órával állítottak fel, közvetlenül a felállás előtt szedte ki a nővérke a katétert. Addig ez a műtét előtt felhelyezett katéter oldotta meg a problémát. :)
2011. jan. 8. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
ngemengem délután toltak át, azt mondták, hogy estére benthagyják, hogy kényelmesebb legen ne járkáljak ki, és reggel vették ki.
2011. jan. 8. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is Komáromban szültem,kaptam katétert császár előtt! Én 24óra múlva állítottak fel!
2011. jan. 8. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Debreceni Klinka szintén katéter és fenntmarad addig míg fel nem kelsz!
2011. jan. 8. 09:55
 8/10 kisnita ***** válasza:
Salgótarjánban is így van. Tettek be katétert és másnap mielőtt fel keltem jött a nővér és kivette.
2011. jan. 8. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
mindig van kateter
2011. jan. 8. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Debreceni Kenézyben császár után(mikor már majdnem teljesen kiment a zsibbadás az kb. az 5.óra)akkor veszik ki,majd utána a 6.órában fel kell kelni és kötelező pisilni,ha nem tudsz akkor vissza rakják a katétert.

(ezért habár nagyon fájt,de örültem hogy tudtam pisilni)

2011. jan. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!