Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha fogadott orvosotok volt...

Ha fogadott orvosotok volt mennyit kért a legvégén?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
kéni nem kért, azt mondta ne legyen üzletjellegű a dolog, de azért eltette az 50ezret tartalmazó borítékot:S valszeg kevesellte, mert a 6 hetes kontrollon meg sem vizsgált...
2011. jan. 7. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én dokim 70.000 kért, plusz a terhesgondozásokon, tehát minden 4.héten 7000-et. Plusz majd a szülésznőnek, szóval nem lesz egy olcsó mulatság...
2011. jan. 7. 23:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én dokim mindig az sztk-ba hívott terhesgondozásra,amikor ő volt ott.Így a terhesgondozás nem került semmibe.(Bár a magánrendelésen is csak 5ezret kér,ami a mai világban szerintem nem túl sok)Ezt nagyon becsültem benne,hogy nem volt pénzéhes.Szüléskor sem kért semmit.Önszántamból adtam 50ezret,mert császár volt.Most 37hetes vagyok,ugyanúgy van minden ahogy első babánál.De most programozott császár lesz,így megint 50ezret adunk.Megérdemli,mert ha valami gondom volt akkor is behívott a kórházba magához vizsgálatra,nem pedig a magánrendelőjébe.Én ilyen orvost kívánnék mindenkinek.
2011. jan. 8. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok: nem mondta mennyit kér, de mi így adtunk neki 70e-t (7000ft a vizsgálat a magánrendelésén, úgy tudom ennek a 10*esét illik adni, de ha kevesebbet kapott volna, akkor sem lett volna semmi)
2011. jan. 8. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia!Az én dokim magánrendelésen 10-et kért,szülés után pedig 60-at adtunk neki,de teljesen megvolt elégedve vele.
2011. jan. 8. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Mivel a fogadott orvos is állami kórházban szüleszt, nem kérhet semmit. Így tehát nem is kért.

És amikor a kórházban voltam nála, ultrahangozáson, nST-n, varratszedés, sebtisztitás stb okán sem fizettem neki semmit.

Pedig az ultrahangozást rendelési idő előtt csinálta a magánbetegeinek. De akkor sem kért és nem is kapott semmit. És nem is vettem észre hogy adnom kéne neki.

2011. jan. 8. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!