Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császározással meddig kell...

Császározással meddig kell maradni a kórházban átlagosan? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek így lett meg a baba, ő 2 napot volt bent. Gondolkodunk a babán és én már a kórház puszta gondolatától rosszul leszek. He 1 mód van rá akkor mielőbbi hazajövetel. Tudom még nem tartok ott de szeretnék felkészülni mindenre!
2011. jan. 7. 11:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ugyanakkor engedik haza nálunk a császárosokat mint akik simán szülnek.de ha még nem birod elviselni a korhőzat akkor várj a babával,mert elötte is sokat kell dokihoz járni,akár lehet h be is fektethetnek...
2011. jan. 7. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 5 nap a bentmaradás a császárnál.Ha besárgul a baba vagy nem jön a tejci,akkor kicsit több.Ezt előre nem tudhatod.Nem biztos hogy neked is indokolt lesz.Ha mégis,egy napig nem kelhetsz fel,utána pedig iszonyatos nehéz,mert nem is emelhetsz nehezet.Ha első baba,akkor meg azt sem fogod tudni mi fán terem.Sír,fürdetni,büfiztetni kell.Én is utálom a kórházat,de nagyon jó volt hogy valamennyire ki tudtad magad pihenni és sok mindent megtanulhattam.
2011. jan. 7. 11:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a szülés után 4 éjszaka a császáros bennmaradás, a sima szülésnél 3 (Margit Bp.)
2011. jan. 7. 11:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Én Bp. Kútvölgyiben szültem tavaly, péntek este volt a császár, és hétfő délelőtt jöhettem haza. Amúgy a kórház nem börtön, akár rögtön szülés után is kijöhetsz saját felelősségedre, de a babának sem árt, ha egy napot szakértő szem előtt van, na meg ott kapja meg az első oltást, és vért is vesznek tőle PKU szűréshez, ez nem közvetlen szülés után van.
2011. jan. 7. 11:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálunk sima szülésnél 3napot,császárnál 5öt kell bent lenni!Én is utáltam kórházban lenni,szóval teljesen megértelek,én 9napot voltam bent de nagyon hamar elment az idő!Mintha csak 3-4 nap lett volna!
2011. jan. 7. 12:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is 5 nap volt, amíg bent kellett maradni (Vác).

Én is utálom a kórházakat, viszont mikor ott voltam, akkor tényleg tök gyorsan ment az idő, és csak a babával voltam elfoglalva, így valahogy nem is foglalkoztatott, hogy hol vagyok.

2011. jan. 7. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
dél -pestiben szültem,szombat délután lett meg a fiam és szerda reggel engedtek haza.
2011. jan. 7. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Én a kistarcsai Flórban voltam, ott 4 éjszaka. Ekkor aludtam én is először kórházban. Tartottam tőle. első éjjel a műtétes szobában volt, ami nagyon kulturált volt. Ezután alapítványi szobát kértem. 2 ágy, tv, wc, zuhanyzó bent. Össze sem lehet hasonlítani a sima kórteremmel, ahol min.6-an vannak, wc, fürdő a folyosón. Ez 3000 Ft/ éj, amiből 30% visszaigényelhető. Most ismét állapotos vagyok, megint kérni fogom az alapítványi szobát. Már ha lesz hely.
2011. jan. 7. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Péterfy Sándor utcai kórházban szültem császárban kétszer is.

A nagyobbik lányom pénteken délelőtt született és kedden mehettünk haza. A kicsi szerdán reggel született és szombaton jöhettünk is haza.

2011. jan. 7. 13:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok... bocsi, szóval: császárRAL szültem... csak itt a pici a kezemben és ő is gépelni szeretne... :-)
2011. jan. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!