Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor jott helyre az alakotok...

Mikor jott helyre az alakotok szules utan?

Figyelt kérdés
En kitagultam teljesen,de volt egy kis bibi es a babocam nem tudott kibujni es vegul csaszaroztak.Van rajtam 1 par kilo felesleg,ami nem nagyon zavar ,inkabb a szeles csipom az ami aggaszt.mennyi ido mulva huzodik vissza teljesen?Mi most leszunk 7 hetesek.
2009. jan. 29. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is császároztak 6 hete, Már sok kiló le ment rólam, igaz még van 4 felesleges. Az nekem is a csípőmön van. :) A hasam már tök jó lenne, csak egy kis hasazás kéne, de még nem merem.
2009. jan. 29. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem azt monta az orvos ( szintén császár után), hoyg hat hóűnap, amíg a szervezet visszaáll, hasizomgyakorlat pedig akkortól, amikor nem fáj és erősnek érzed magad. a krémeken nem nagyon múlik, inkább a mozgás segít
2009. jan. 29. 10:12
 3/6 A kérdező kommentje:
...nnnem maradt hasam csak a szeles csipon az ami idegesit.Koszi a valaszokat es jo babazast nektek es gartula!
2009. jan. 29. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A szélesebb csípő az szerintem más dolog.

Én nagyon vékony voltam terhesség előtt. Szülés után pedig nem maradt rajtam csak 2 kg plusz.Viszont a csípőm szélesebb lett,maradt. Amikor kezd nőni a pocak akkor szélesedhet a csípő,ami a csontok eltolódását jelenti.

Nekem 8 hónapos a kislányom és a csípőm nem lett olyan ,mint korábban és szerintem már nem is lesz,mert a csontból nem lehet leadni semmit.

Szóval ilyen is van.

2009. jan. 29. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam 2 hónap után 3-4 kg van a 18-ból.

De azt mondják, hogy az még teljesen jó, ha egy év után nyeri vissza az anyuka a régi formáját.

2009. jan. 29. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:
...azzal vigasztalom magam...,h azt mondtak h jo ha ilyenkor is faj a csipo,mert huzodik vissza a helyere...hat nekem meg jobban faj mint terhesen.Majd meglatjk mi lesz.
2009. jan. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!