Szült-e valaki Dr. Ombódi Róbertnél Békéscsabán? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ő a fogadott orvosom. Elégedett vagyok vele, kiváncsi vagyok, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban. Előre is köszönöm a válaszokat!
34 hetes
2009. jan. 25. 18:21
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj az offért, de engem érdekelne a doktor úr, mint nőgyógyász. Van róla tapasztalatod, illetve valakinek van? Most szánom rá magam lassacskán, hogy elmenjek nőgyógyászhoz és rá gondoltam, mert volt nálunk suliban előadást tartani 1-2 éve... Szóval minden info érdekelne. Tényleg bocsi az offért. Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Elégedett vagyok vele, mindig lelkiismeretesen végzi a munkáját. Ha még nem választottál orvost, akkor csak ajánlani tudom!
2009. jan. 25. 18:40
3/6 anonim válasza:
Hát nagyon szépen köszönöm! Hogy tudnék hozzá menni? És mennyibe kerül egy vizsgálat nála? Fiatal lányokkal is olyan rendes vajon, akik akkor mennek először és félnek ugye a vizsgálattól?
4/6 A kérdező kommentje:
A kórházban rendel kedden és pénteken 16 órától. 5000 Ft a vizsgálat.Bejelentkezési szám: 66/637-076, ezen a számon megmondják pontosan, hogy hova kell menni. Szerintem a fiatalabbakkal is rendes. Minden jót!
2009. jan. 25. 19:51
5/6 anonim válasza:
Én azt szeretném megtudni,hogy mennyiért vállal a doktor szüléslevezetést?
6/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle személyesen.
Egyébként én ajánlani tudom, én nála szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!