Nekem nem volt fogadott szülésznőm,mégis mindketten nagyon rendesek voltak velem.
2009. jan. 24. 09:23
2/13 anonim válasza:
Amikor én szültem,a szülésznő kritikán aluli volt.
Sajnos császár lett vége,mire a fejemhez vágta,hogy ki sem bírnám a spontán szülés fájdalmait,örüljek a császárnak. Kösz!
Nem jó emlék,lehet,hogy legközelebb fogadott lesz.
Vagy csak nem volt mázlim?
6 hós kicsi fiú anyukája
2009. jan. 24. 09:27
3/13 anonim válasza:
Próbálj meg beszélgetni már megszült kismamákkal,akik ott szültek ahol te is fogsz. Aztán az ő véleményük alapján tudsz dönteni. Nekem sem volt sem dokim sem szülésznőm,mégis nagyon rendesek voltak.
2009. jan. 24. 10:02
4/13 anonim válasza:
Én nem fogadtam senkit, de mindenki angyal volt :) Mondjuk a szülésznő egy igen határozott, kemény nő volt, de nem is sok dolgom volt vele, velem végig ott volt az orvos, pedig hát csak ügyeletes volt. Meg nálam ott volt 4-5 szülés tanuló is, akik tündérek voltak, mindent megtettek amit kértem (ketten még a talpaimat is melengették mert fázott :)).
2009. jan. 24. 10:05
5/13 anonim válasza:
Szia, nekem sem volt fogadott szülésznőm. Pont sikerült úgy szülnöm, hogy beleesett az "őrségváltás" is, de nyugodtan mondhatom mind a délelőttös, mind a délutános szülésznők nagyon segítőkészek és rendesek voltak.
2009. jan. 24. 10:56
6/13 anonim válasza:
Én kellemesen csalódtam, a doki és a szülésznő is, és minden nővér nagyon aranyos volt.
Én nem bántam meg, hogy nem fogadtam, és nem fogok legközelebb sem.
2009. jan. 24. 14:02
7/13 anonim válasza:
Én sem fogadtam szülésznőt, pedig gondolkoztam rajta. Nem bántam meg. Mindenben maximálisan elégedett voltam vele. Főleg, hogy sajnos a fogadott orvosom épp külföldön volt, így ügyeletesnél szültem. Igaz, ő is rendes volt. Mégis a szüléznő az szerintem egy normál szülésnél, aki a legtöbbet segíthet. Lehet, hogy csak szerencsém volt? Akik ott szültek, ahol én, azok is jó véleménnyel voltak az ott dolgozó szülésznőkről. Szerintem is olyanokkal próbálj beszélni, akk ott szültek, ahol te fogsz. Bár olyat is hallottam, hogy a fogadott szülésznő sem állt a helyzet magaslatán...
2009. jan. 24. 15:33
8/13 anonim válasza:
Nekem volt fogadott szülésznőm,és életem legjobb döntése volt.Végig mellettem volt,csak ő vizsgált,és nagymértékben hozzájárult ahhoz,h gátmetszés se kellett.A dokim az utolsó fél órában volt velünk,addig nem volt rá szükség.Igaz,utána sem,csak a lábamat fogta.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 24. 15:43
9/13 anonim válasza:
Én is az ügyeletesnél szültem,aki fölvett és éjjel velem volt(már amikor),na az nem igazán értette a dolgát.vagy csak nem volt kedve velem foglalkozni...de a reggeli műszakváltás utáni kis hölgy nagyon aranyos belevaló és segítőkész volt.Szerintem ha fogadok se törődnek velem többet
2009. jan. 24. 17:42
10/13 anonim válasza:
Én orvost fogadtam, nem szülésznőt. Így a szülésznő a szülés közepére jött csak be, de nem is hiányzott, mert az orvos mindent megcsinált. Ha fogadsz, akkor állítólag a vajúdás elejétől veled van. Hát ez lehet, hogy jó, de apás szülésnél nem sok értelmét látom. Engem az elején jó 2 órára egyedül hagytak, hadd vajúdjak csak, de a férjem ott volt, úgyhogy nem volt gond. A szülés után a szülésznő vitt be a kórterembe az éjszaka közepén. Mondtam neki, hogy nagyon éhes vagyok, mert reggel óta nem ettem. Erre mondta, hogy már nincs konyha de szerez nekem valami kaját. Hozott is a saját személyzeti konyháról valamit, ezen én nagyon meghatódtam.
Szerintem, ha van orvosod, szülésznőt felesleges fogadni, ketten úgysem férnek hozzád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!